Skocz do zawartości

[koszulka] z maratonu

Rekomendowane odpowiedzi

A po co Ci taka kupiona koszulka? Pośmiewisko chcesz z siebie zrobić? Przeciez to totalny obciach :D To tak jakby kupić dyplom doktora będąc zwykłym cieciem po zawodówce. To są koszulki dla osób które na nie zasłużyły, zdobyły, wywalczyły.

Kurcze, więc muszą mnie przyjąć do teamu HTC-highroad, bo strasznie mi się ich koszulki podobają, a nie wypada nosić :(

• Mod Team

A po co Ci taka kupiona koszulka? Pośmiewisko chcesz z siebie zrobić? Przeciez to totalny obciach :D To tak jakby kupić dyplom doktora będąc zwykłym cieciem po zawodówce. To są koszulki dla osób które na nie zasłużyły, zdobyły, wywalczyły.

Przecież połowa z nas jeździ w koszulkach teamów nabytych w rodzimych szwalniach z kilkadziesiąt pln-ów.Dla połowy z tej połowy średnia 25km/h to abstrakcja, kolejna połowa z ostatniej połowy nigdy nie wystartuje w maratonie albo innym wyścigu. Ale nikt nie pisze że to obciach jeździć w takiej koszulce, że to pośmiewisko.

Dla jasności nie pochwalam lansowania wizerunku za wszelką cenę (tutaj nabycie a nie uczestnictwo) ale nie kamienujmy ,bo kto jest bez winy niech pierwszy itd. Cytat z najstarszej lektury świata może nie jest specjalnie na miejscu ale tak mi się nasunął w upalny poranek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...