tomecz9 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam Nie wiecie gdzie mogę dostać koszulkę "pamiątke" z maratonu. Widziałem, że czasem startując w maratonie można dostać pamiątkową koszulkę. Czy można gdzieś taką kupić a może ma ktoś na zbyciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foxi Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Zależy jaki maraton masz na myśli. Na bike maratonie były rozdawane za darmo na pierwszej edycji czyli we Wrocławiu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hermanów - jak dotychczas każda edycja i była koszulka więc pewnie w tym roku też będzie. Rowerek, wpisowe, dojechać i mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 W sumie to byle jaka. Fajnie było by mieć. A co do startu to się przymierzam zobaczymy, może w przyszłym roku albo pod koniec tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Może ma ktoś na sprzedaż jakiś T-shirt z maratonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 5 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bywają na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomecz9 Napisano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Dawajcie znać jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lajtspid Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 A po co Ci taka kupiona koszulka? Pośmiewisko chcesz z siebie zrobić? Przeciez to totalny obciach To tak jakby kupić dyplom doktora będąc zwykłym cieciem po zawodówce. To są koszulki dla osób które na nie zasłużyły, zdobyły, wywalczyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BestiaHeniu Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A po co Ci taka kupiona koszulka? Pośmiewisko chcesz z siebie zrobić? Przeciez to totalny obciach To tak jakby kupić dyplom doktora będąc zwykłym cieciem po zawodówce. To są koszulki dla osób które na nie zasłużyły, zdobyły, wywalczyły. Kurcze, więc muszą mnie przyjąć do teamu HTC-highroad, bo strasznie mi się ich koszulki podobają, a nie wypada nosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tranzystor82 Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jak ci sie podoba to kup sobie moim zdaniem posmiewiskiem jest ubrac sie ubranko i jechac15/h plac fajke na rowerze grand heheh Wysłane z Playbooka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 A po co Ci taka kupiona koszulka? Pośmiewisko chcesz z siebie zrobić? Przeciez to totalny obciach To tak jakby kupić dyplom doktora będąc zwykłym cieciem po zawodówce. To są koszulki dla osób które na nie zasłużyły, zdobyły, wywalczyły. Przecież połowa z nas jeździ w koszulkach teamów nabytych w rodzimych szwalniach z kilkadziesiąt pln-ów.Dla połowy z tej połowy średnia 25km/h to abstrakcja, kolejna połowa z ostatniej połowy nigdy nie wystartuje w maratonie albo innym wyścigu. Ale nikt nie pisze że to obciach jeździć w takiej koszulce, że to pośmiewisko. Dla jasności nie pochwalam lansowania wizerunku za wszelką cenę (tutaj nabycie a nie uczestnictwo) ale nie kamienujmy ,bo kto jest bez winy niech pierwszy itd. Cytat z najstarszej lektury świata może nie jest specjalnie na miejscu ale tak mi się nasunął w upalny poranek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 8 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 bo kto jest bez winy niech pierwszy itd. Cytat z najstarszej lektury świata może nie jest specjalnie na miejscu ale tak mi się nasunął w upalny poranek. Widać kto co czyta przed snem Można i tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 8 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 KUBATRIX uwielbiam Twoje poczucie humoru i jakże celne uwagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.