DEVILEK Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Na dzień 5 lipca tego roku oczywiście, planowane jest spotkanie na terenie zalewu Starganiec, ekipy z BS i nie tylko. Więc jeśli lubisz jazdę na rowerze, nie straszne Ci są komary, chciałbyś spędzić czas przy ognisku w nie zapomnianej atmosferze, to musisz tam być Planowana godzina zjazdu to 18 w porywach do 18:30, ale na pewno już ktoś tam będzie wcześniej. http://www.bikestats.pl/wydarzenia/Spotkanie-BS-na-Stargancu_1449.html Kto chętny pisać tutaj i jednakowo na BS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yellowfox Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 hmm, gdyby tak przesunąć wyjazd do Zawoi na piątek rano Fajnie byłoby się znowu spotkać grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzkm Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 to jest to spotkanie dzis bo nie wiem czy mam przyjechac czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEVILEK Napisano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 to jest to spotkanie dzis bo nie wiem czy mam przyjechac czy nie? Jest, nic się nie zmieniło. Około 18:30 będziemy na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.