wojtekpolanica Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam, mam szybkie pytanko. Dostałem właśnie rower, chciałem go złożyć w całość i powstrzymała mnie zaślepka z przedniego amortyzatora. Nie wiem jak ją mam ściągnąć, inaczej nie włożę koła. Amortyzator to rock shox recon silver solo air. Jak ją można ściągnąć? Nie chcę nic na siłę robić. Dodam, że jest to mój pierwszy rowerek i jeszcze nie ogarniam tych wszystkich rzeczy. Pozdrawiam Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 3 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Chodzi o usztywniacz amortyzatora zamiast osi koła? Jeżeli tak to przemocą, niektóre solidnie siedzą. Jak stukniesz delikatnie w dół to zejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delmariano Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Chodzi o usztywniacz amortyzatora zamiast osi koła? Jeżeli tak to przemocą, niektóre solidnie siedzą. Jak stukniesz delikatnie w dół to zejdzie. Bez młota nie robota. Tylko z umiarem oczywiście.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekpolanica Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Tak tak, dziękuję bardzo, tak myślałem, że tylko przemoc wchodzi w grę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.