Nickson Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam Noszę się z zakupem kółek do roweru MTB. Moja waga 85-90kg Rower ma służyć do jazdy miejskiej bez szaleństw. Niestety przejechałem sie na zakupie kólek na allegro (DT SWISS). Kola mialy byc proste a piasty bez luzów okazało się z goła inaczej plus że sprzedający przyjął reklamacje. Mój budżet to około 500zł oczywiście chciałbym wydać mniej ale zależy mi na umiarkowanej wadze zestawu i "jako takim" wyglądzie. Z taniochy interesowałem się Shimano WH-MT15 Droższa opcja jaka mnie zainteresowała to zaplot na ALEXRIMS XD-LITE 32 szprychy cieniowane piasty SLX lub XT Odnośnie tych XD-LITE prosze o poradę gdzie najtaniej złożą mi taki zestaw??? Ja znam tylko BIKESTACJĘ nie wiem czy jest jakaś sensowna (tańsza) alternatywa. Trzecie koło o jakim myslałem to MAVIC CROSSRIDE niestety cena to okolo 600zł Z góry dziekuje za poradę które kółko wybrać a może macie inne swoje propozycje? Pozdrawiam.
zelek93 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Zapraszam na www.daveo.pl/ Kolega z forum sprawdzony dobre kółeczka składa oraz pomoże dobrać komponenty Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.