mariusz231 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam, Potrzebuje się dostać w okolice Krynicy Zdrój gdzie chciałem pojeździć na rowerku. Wyjazd będzie w dniach tak jak w temacie. Czy, któryś z forumowiczów może polecić jakiś środek transportu, żeby było sprawnie i szybko oraz w rozsądniej cenie ? Dodam że w Polskim busie w piątek może być problem, takie info otrzymałem od pracownika. Znowu połączenie z Warszawy do celu bezpośrednio pkp TLK prawie 10 godzin. Pozdrawiam
Adamek62 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam, Potrzebuje się dostać w okolice Krynicy Zdrój gdzie chciałem pojeździć na rowerku. Wyjazd będzie w dniach tak jak w temacie. Czy, któryś z forumowiczów może polecić jakiś środek transportu, żeby było sprawnie i szybko oraz w rozsądniej cenie ? Dodam że w Polskim busie w piątek może być problem, takie info otrzymałem od pracownika. Znowu połączenie z Warszawy do celu bezpośrednio pkp TLK prawie 10 godzin. Pozdrawiam jak się sprężysz to w 10-ciu godzinach będziesz na miejscu pedałując.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.