warmiak49 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Giant Aspiro RS4-GRC to jego imię, wiek - 21 dni, jego rodowód - SN:C1F661S667 (lub CIF661S667 - w gwarancji nie wyraźnie a ramy już/na razie nie ma). Ledwo zacząłem przyzwyczajać się do niego, już go zaczęłem lubić a on..... jak w tytule. Zrobił to 28 czerwca w słoneczny dzień, w południe - samo południe, w parku (to takie miejsce gdzie są drzewa, trawa i takie tam), w Olsztynie. Jego poprzednik lubił ten park, on widać nie. Z jego poprzednikiem rozstałem się po ośmiu latach, zamieniłem go na nowszy model i co, teraz nie mam nic. To jakś kara chyba. Teraz jest mi smutno i przykro i chyba tęsknię. Błagam Pepe, znaczy Giancie wróć! lub chociaż zadzwoń: 600 03 73 23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dymcio111 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Przykre, ja już doświadczyłem tego uczucia 2x i mój brat 1x Jeśli masz jakieś lepsze zdjęcia najlepiej oryginalne roweru to wrzuć. Możesz spróbować też rozkleić jakieś ogłoszenia. Zgłosiłeś od razu na policję PS jak to się stało, że ukradli rower w parku i w którym może gdzieś były kamery Jeśli mogę poradzić to szukaj ciągle np w całym województwie na www.allegro.pl , www.tablica.pl czy to całego roweru czy części, znajdź sobie specyfikację techniczną roweru żeby znać osprzęt. Druga rzecz to możesz popatrzeć może na giełdzie/rynkach czy ktoś sprzedaje, lub np w komisie przy komendzie wojewódzkiej na Partyzantów, tam mają też rowery lub w Lombardach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi