Skocz do zawartości

[1050zł] Myślicie, że obniżą cenę?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Myślicie, że jeśli teraz rower Unibike Mission 2012 kosztuje w sklepach 1200zł (wg strony producenta 1300), to mogą obniżyć jego cenę do 1050zł (max. kwota którą mogę wydać) pod koniec sezonu( grudzień, styczeń) ?

Napisano

Ja kupiłem swoja Meridę w listopadzie 20% taniej, w sezonie kosztowała 2300, po 1830. Dali mi jeszcze gratis rękawiczki warte 3 dychy, więc warto poczekać. Chociaż zależy to też od sklepu.

Napisano

Może obniżą, może nie. Z reguły obniżają o kilkanaście procent. Znajomy kupił w promocji rower, to na pierwszym przeglądzie mu powiedzieli, że rowery z promocji nie podlegają darmowemu pierwszemu przeglądowi.

Napisano

Rok temu kupiłem unibike evolution za 1600zł, obniżonego z 1800zł. Wystarczył mail wysłany do sklepu internetowego z propozycją mojej ceny. Nie był to koniec sezonu, kupiłem pod koniec czerwca.

Napisano

Rok temu kupiłem unibike evolution za 1600zł, obniżonego z 1800zł. Wystarczył mail wysłany do sklepu internetowego z propozycją mojej ceny. Nie był to koniec sezonu, kupiłem pod koniec czerwca.

Aha, a w jakim sklepie kupiłeś Unibike'a ?

Napisano

To u mnie w sklepie krossa stoi rowerek który od 2010 sie nie sprzedał cena 5 tysięcy i w połowie lipca przecena 50% :) jakiś na kółkach 27.5 bez amorków gładkie opony,ale osprzęt dobry,hydrauliki i ogolnie,niby ok ale mi sie nie podobał.

Napisano

To u mnie w sklepie krossa stoi rowerek który od 2010 sie nie sprzedał cena 5 tysięcy i w połowie lipca przecena 50% :) jakiś na kółkach 27.5 bez amorków gładkie opony,ale osprzęt dobry,hydrauliki i ogolnie,niby ok ale mi sie nie podobał.

możesz powiedzieć co to za rowerek przeceniony z 5tyś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...