Skocz do zawartości

Sosnowiec - Tychy

minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Filip, tylko paprotki, czy coś jeszcze wymyśliłeś ? Jak ino paprotki i zachce mi się wstać, to bym się pojawił. Około godz. 14 mam znowu kontrole u lekarza i wolałbym wiedzieć jak czasowo by to wyglądało.

Napisano

Paprotki + Lędziny zaliczone ;) Mam nadzieję, że nowo poznane kobiety zadowolone z jazdy, a tempo nie było za szybkie i nie będzie to pierwszy i ostatni wspólny wypad ;)

Dzięki za kręcenie.

Napisano

Także chciałem podziękować, za wspólne kręcenie.

Dzień zaliczam do bardzo udanych, w miłym towarzystwie :)

I do zobaczenia na kolejnej trasie!

Napisano

Paprotki + Lędziny zaliczone ;) Mam nadzieję, że nowo poznane kobiety zadowolone z jazdy, a tempo nie było za szybkie i nie będzie to pierwszy i ostatni wspólny wypad ;)

Dzięki za kręcenie.

Zaliczone ;)

Ba, oczywiście że zadowolone :) Tempo żwawe, ale to ma swoje plusy - nie można się obijać ;) Wielkie dzięki za wycieczkę.

Do zobaczenia !

Napisano

Piszecie się na następną wycieczkę może? Miejsce zbiórki się ustali jak i dzień i godzinę oraz do dokąd chcemy jechać

Odpisałam na gg.

Lubliniec jest fajny, ale wieczorem impreza wiec nie wiem czy dam rade.

Jest jeszcze opcja Złotego Potoku pociągiem ... ?

Napisano

To może niedziela, gadałem z Eweliną i jej wstępnie pasuje. Trasa do uzgodnienia, proponuje od siebie Bieruń i Jeziorko Łysina może!?

Co wy na to?

Napisano

To może niedziela, gadałem z Eweliną i jej wstępnie pasuje. Trasa do uzgodnienia, proponuje od siebie Bieruń i Jeziorko Łysina może!?

Co wy na to?

od Ciebie czyli skąd ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...