DEVILEK Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Filip, tylko paprotki, czy coś jeszcze wymyśliłeś ? Jak ino paprotki i zachce mi się wstać, to bym się pojawił. Około godz. 14 mam znowu kontrole u lekarza i wolałbym wiedzieć jak czasowo by to wyglądało.
DEVILEK Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Paprotki + Lędziny zaliczone Mam nadzieję, że nowo poznane kobiety zadowolone z jazdy, a tempo nie było za szybkie i nie będzie to pierwszy i ostatni wspólny wypad Dzięki za kręcenie.
Luke28 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Także chciałem podziękować, za wspólne kręcenie. Dzień zaliczam do bardzo udanych, w miłym towarzystwie I do zobaczenia na kolejnej trasie!
minka Napisano 5 Lipca 2012 Autor Napisano 5 Lipca 2012 Paprotki + Lędziny zaliczone Mam nadzieję, że nowo poznane kobiety zadowolone z jazdy, a tempo nie było za szybkie i nie będzie to pierwszy i ostatni wspólny wypad Dzięki za kręcenie. Zaliczone Ba, oczywiście że zadowolone Tempo żwawe, ale to ma swoje plusy - nie można się obijać Wielkie dzięki za wycieczkę. Do zobaczenia !
Nuke Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Również dziękuję za udaną wycieczkę Choć do końca dnia już mi się nic nie chciało robić
biker90 Napisano 5 Lipca 2012 Napisano 5 Lipca 2012 Zaliczone Ja również podziękował za wycieczkę, śmiesznie to brzmi zaliczone relacja z wycieczki: http://gizmo201.bikestats.pl/752072,Paprocany-Chorzow-Starganiec.html
biker90 Napisano 11 Lipca 2012 Napisano 11 Lipca 2012 Piszecie się na następną wycieczkę może? Miejsce zbiórki się ustali jak i dzień i godzinę oraz do dokąd chcemy jechać
minka Napisano 11 Lipca 2012 Autor Napisano 11 Lipca 2012 Piszecie się na następną wycieczkę może? Miejsce zbiórki się ustali jak i dzień i godzinę oraz do dokąd chcemy jechać Odpisałam na gg. Lubliniec jest fajny, ale wieczorem impreza wiec nie wiem czy dam rade. Jest jeszcze opcja Złotego Potoku pociągiem ... ?
biker90 Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 To może niedziela, gadałem z Eweliną i jej wstępnie pasuje. Trasa do uzgodnienia, proponuje od siebie Bieruń i Jeziorko Łysina może!? Co wy na to?
minka Napisano 12 Lipca 2012 Autor Napisano 12 Lipca 2012 To może niedziela, gadałem z Eweliną i jej wstępnie pasuje. Trasa do uzgodnienia, proponuje od siebie Bieruń i Jeziorko Łysina może!? Co wy na to? od Ciebie czyli skąd ?
biker90 Napisano 12 Lipca 2012 Napisano 12 Lipca 2012 od Ciebie czyli skąd ? Zabawna jesteś znaczy, że mój pomysł na niedzielę to ten kierunek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.