Skocz do zawartości

Sosnowiec - Tychy

minka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejka. Jest ktoś chętny na wycieczkę rowerową z Sosnowca do Tychów ? Jeżdze od niedawna i nie chciałabym się zgubic gdzieś po drodze ;) Po drodzę koleżankę z Katowic byśmy zgarnęli.

Napisano

Podaj więcej danych. W katowicach tez chętnie dołącze jeśli termin mi będzie pasować

Termin do uzgodnienia. Jestem dość elastyczna czasowo. Koleżanka mniej, ale można się dogadać. Osobiscie mam wolne dopołudnia w tym tyg. Do Katowic mogę dojechać i można zacząć stamtąd.

Napisano

czesc

ogolnie duzo ludzi jezdzi z ok. katowic czy sosnowca , napisz jakie trasy Cie interesuja np. głownie lesne sciezki czy tylko asfalt , ile km dasz rade zrobic a pewnie ktos sie znajdzie kto zabierze Was na wycieczke.

Zobacz ten watek , praktycznie w kazdy weekend cos jest organizowane przez ludzi z roznych miast naszego regionu , tempo dostosowywane jest do najsłabszych wiec nie masz sie czego martwic.

pozdro

Napisano

czesc

ogolnie duzo ludzi jezdzi z ok. katowic czy sosnowca , napisz jakie trasy Cie interesuja np. głownie lesne sciezki czy tylko asfalt , ile km dasz rade zrobic a pewnie ktos sie znajdzie kto zabierze Was na wycieczke.

Zobacz ten watek , praktycznie w kazdy weekend cos jest organizowane przez ludzi z roznych miast naszego regionu , tempo dostosowywane jest do najsłabszych wiec nie masz sie czego martwic.

pozdro

Hej

Wolę ścieżki leśnie od asfaltu, a co do km to myślę że koło 80 km dam radę ;) jeżdże od niedawna więc doświadczenie jeszcze niewielkie :) ale chęcie ogrooomne :)

Dzięki za radę. Będę śledzić wątki :)

Pozdrawim

Napisano

Witam

Nie mam problemu, mogę się wybrać, podaj termin, ja się dostosuję :)

Jako pkt. zbiórki można wyznaczyć Teatr Wyspiańskiego na runku w Kato, przeważnie KMK stamtąd rusza - to tylko propozycja, oczywiście można także w innym miejscu.

Pozdro

Napisano

Witam

Nie mam problemu, mogę się wybrać, podaj termin, ja się dostosuję :)

Jako pkt. zbiórki można wyznaczyć Teatr Wyspiańskiego na runku w Kato, przeważnie KMK stamtąd rusza - to tylko propozycja, oczywiście można także w innym miejscu.

Pozdro

Super :)

A jutro rano ? koło 9, 10 ? Nie wiem ile nam czasu potrzeba na tę wycieczkę, bo musze być między 14 a 15 w domu bo do pracy na popołudnie :(

Napisano

JA też chętnie się wybiorę, może dołączysz do naszej ekipy. Zawsze w weekend gdzieś jedziemy, teraz byliśmy na Korzonku koło Gliwic tj. ok 9km od Kędzierzyna-Koźla

Napisano

JA też chętnie się wybiorę, może dołączysz do naszej ekipy. Zawsze w weekend gdzieś jedziemy, teraz byliśmy na Korzonku koło Gliwic tj. ok 9km od Kędzierzyna-Koźla

Chętnie. Dostałam linka i wlaśnie widzę że śmigacie regularnie :) Koparki podobno są super ale ostatnio słyszałam że za wstęp się płaci 28 zł ;/ nie wiem ile w tym pawdy ... kolega nurek mi mówił. Przez Pogorie do Błędowa też fajan trasa, kiedyś zrobiłam sporą część ale deszcz mnie wygonił do domu.

Jeśli chodzi o jutro to może byc 10 jeli tylko się wyrobimy żebym do pracy zdążyła ;p

Może z Ochojca, koleżanka by miała bliżej. Ja i tak zapakuje rower do auta.

Jakieś inne pomysły?

Napisano

Spokojnie tylko gdzie chcesz jechać, może Bieruń i to jeziorko Łysina- od kilku dni się tam zbieram by pojechać z Centrum Kato jest w dwie strony ok. 65km, a z Piotrowic/Ochojca będzie oczywiście z 2dyszki mniej w dwie strony, to się piszesz B) Apropo ty gdzieś dzisiaj chcesz śmigać może rano, bo Ja się nad jakąś trasą zastanwiam :icon_question:

Napisano

Spokojnie tylko gdzie chcesz jechać, może Bieruń i to jeziorko Łysina- od kilku dni się tam zbieram by pojechać z Centrum Kato jest w dwie strony ok. 65km, a z Piotrowic/Ochojca będzie oczywiście z 2dyszki mniej w dwie strony, to się piszesz B) Apropo ty gdzieś dzisiaj chcesz śmigać może rano, bo Ja się nad jakąś trasą zastanwiam :icon_question:

Hej

Tak, byłam na rowerze i coś mi przednie koło się rusza na boki, Chyba serwis odwiedze.

Myślałam, żeby jutro do Tychów pojechać, ktoś też był chętny ...

Napisano

Do Tych i z powrotem do Kato, chętnie pojadę. A konkretniej gdzie może na Paprocany to znam dobrze leśne dukty tam jak trafić!

P.S. co do koła to może wystarczy dokręcić

Napisano

Do Tych i z powrotem do Kato, chętnie pojadę. A konkretniej gdzie może na Paprocany to znam dobrze leśne dukty tam jak trafić!

P.S. co do koła to może wystarczy dokręcić

Piasta się poluzowała :) już jest OK

Paprocany brzmią super. Ja rankiem wolna jestem.

Może być 10 na Ochojcu koło szpitala tam chyba jest sklep ABC.

Pasuje ?

Mogę pojechać, tylko o której godzinie, i gdzie początkowe miejsce spotkania, aby ruszyć w trasę?

Może być 10 na Ochojcu koło szpitala tam chyba jest sklep ABC.

Pasuje ?

Napisano

A nie lepiej się spotkać przy liceum Broniewskiego czy bank ING o tej 10??

Wiesz co ja nie jestem z Katowic więc nie mam pojęcia gdzie to jest ;p Jadę na Ligotę po koleankę i stamtd będziemy jechać.

Gdzie jest to liceum czy bank (Ty mowisz o banku w centrum ? )

Napisano

Zatem ING

Ok, miejscówka jest, godzina jest.!

Postaram się przyjechać, mogę mieć lekki poślizg góra 5min, bo jeszcze muszę odprawić psa na spacer.

Jak coś będę w koszulce Merida :)

Napisano

Ok, miejscówka jest, godzina jest.!

Postaram się przyjechać, mogę mieć lekki poślizg góra 5min, bo jeszcze muszę odprawić psa na spacer.

Jak coś będę w koszulce Merida :)

Super!

The more, the merrier ;P

WIdzimy się jutro o 10 przy ING :)

Mogę pojechać, tylko o której godzinie, i gdzie początkowe miejsce spotkania, aby ruszyć w trasę?

Ruszamy jutro 10 rano przy banku ING na Jankego w Kato. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...