minka Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Hejka. Jest ktoś chętny na wycieczkę rowerową z Sosnowca do Tychów ? Jeżdze od niedawna i nie chciałabym się zgubic gdzieś po drodze Po drodzę koleżankę z Katowic byśmy zgarnęli.
avacs Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Podaj więcej danych. W katowicach tez chętnie dołącze jeśli termin mi będzie pasować
minka Napisano 3 Lipca 2012 Autor Napisano 3 Lipca 2012 Podaj więcej danych. W katowicach tez chętnie dołącze jeśli termin mi będzie pasować Termin do uzgodnienia. Jestem dość elastyczna czasowo. Koleżanka mniej, ale można się dogadać. Osobiscie mam wolne dopołudnia w tym tyg. Do Katowic mogę dojechać i można zacząć stamtąd.
grzegorzkm Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 czesc ogolnie duzo ludzi jezdzi z ok. katowic czy sosnowca , napisz jakie trasy Cie interesuja np. głownie lesne sciezki czy tylko asfalt , ile km dasz rade zrobic a pewnie ktos sie znajdzie kto zabierze Was na wycieczke. Zobacz ten watek , praktycznie w kazdy weekend cos jest organizowane przez ludzi z roznych miast naszego regionu , tempo dostosowywane jest do najsłabszych wiec nie masz sie czego martwic. pozdro
minka Napisano 3 Lipca 2012 Autor Napisano 3 Lipca 2012 czesc ogolnie duzo ludzi jezdzi z ok. katowic czy sosnowca , napisz jakie trasy Cie interesuja np. głownie lesne sciezki czy tylko asfalt , ile km dasz rade zrobic a pewnie ktos sie znajdzie kto zabierze Was na wycieczke. Zobacz ten watek , praktycznie w kazdy weekend cos jest organizowane przez ludzi z roznych miast naszego regionu , tempo dostosowywane jest do najsłabszych wiec nie masz sie czego martwic. pozdro Hej Wolę ścieżki leśnie od asfaltu, a co do km to myślę że koło 80 km dam radę jeżdże od niedawna więc doświadczenie jeszcze niewielkie ale chęcie ogrooomne Dzięki za radę. Będę śledzić wątki Pozdrawim
Luke28 Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 Witam Nie mam problemu, mogę się wybrać, podaj termin, ja się dostosuję Jako pkt. zbiórki można wyznaczyć Teatr Wyspiańskiego na runku w Kato, przeważnie KMK stamtąd rusza - to tylko propozycja, oczywiście można także w innym miejscu. Pozdro
grzegorzkm Napisano 3 Lipca 2012 Napisano 3 Lipca 2012 czesc Zobacz ten watek no tak a linku nie wkleiłem chodziło mi o ten watek http://www.forumrowerowe.org/topic/110410-chorzow-bytom-katowice-swietochlowice-siemianowice-ruda-slask/
minka Napisano 3 Lipca 2012 Autor Napisano 3 Lipca 2012 no tak a linku nie wkleiłem chodziło mi o ten watek [Chorzów bytom katowice swiętochłowice siemianowice ruda sląsk] - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa hehehe dobre a ja gapa też "będę śledzić" teraz już będę - dzięki bardzo pozdro
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Witam Nie mam problemu, mogę się wybrać, podaj termin, ja się dostosuję Jako pkt. zbiórki można wyznaczyć Teatr Wyspiańskiego na runku w Kato, przeważnie KMK stamtąd rusza - to tylko propozycja, oczywiście można także w innym miejscu. Pozdro Super A jutro rano ? koło 9, 10 ? Nie wiem ile nam czasu potrzeba na tę wycieczkę, bo musze być między 14 a 15 w domu bo do pracy na popołudnie
biker90 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 JA też chętnie się wybiorę, może dołączysz do naszej ekipy. Zawsze w weekend gdzieś jedziemy, teraz byliśmy na Korzonku koło Gliwic tj. ok 9km od Kędzierzyna-Koźla
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 JA też chętnie się wybiorę, może dołączysz do naszej ekipy. Zawsze w weekend gdzieś jedziemy, teraz byliśmy na Korzonku koło Gliwic tj. ok 9km od Kędzierzyna-Koźla Chętnie. Dostałam linka i wlaśnie widzę że śmigacie regularnie Koparki podobno są super ale ostatnio słyszałam że za wstęp się płaci 28 zł ;/ nie wiem ile w tym pawdy ... kolega nurek mi mówił. Przez Pogorie do Błędowa też fajan trasa, kiedyś zrobiłam sporą część ale deszcz mnie wygonił do domu. Jeśli chodzi o jutro to może byc 10 jeli tylko się wyrobimy żebym do pracy zdążyła ;p Może z Ochojca, koleżanka by miała bliżej. Ja i tak zapakuje rower do auta. Jakieś inne pomysły?
biker90 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Spokojnie tylko gdzie chcesz jechać, może Bieruń i to jeziorko Łysina- od kilku dni się tam zbieram by pojechać z Centrum Kato jest w dwie strony ok. 65km, a z Piotrowic/Ochojca będzie oczywiście z 2dyszki mniej w dwie strony, to się piszesz Apropo ty gdzieś dzisiaj chcesz śmigać może rano, bo Ja się nad jakąś trasą zastanwiam
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Spokojnie tylko gdzie chcesz jechać, może Bieruń i to jeziorko Łysina- od kilku dni się tam zbieram by pojechać z Centrum Kato jest w dwie strony ok. 65km, a z Piotrowic/Ochojca będzie oczywiście z 2dyszki mniej w dwie strony, to się piszesz Apropo ty gdzieś dzisiaj chcesz śmigać może rano, bo Ja się nad jakąś trasą zastanwiam Hej Tak, byłam na rowerze i coś mi przednie koło się rusza na boki, Chyba serwis odwiedze. Myślałam, żeby jutro do Tychów pojechać, ktoś też był chętny ...
biker90 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Do Tych i z powrotem do Kato, chętnie pojadę. A konkretniej gdzie może na Paprocany to znam dobrze leśne dukty tam jak trafić! P.S. co do koła to może wystarczy dokręcić
Luke28 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Mogę pojechać, tylko o której godzinie, i gdzie początkowe miejsce spotkania, aby ruszyć w trasę?
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Do Tych i z powrotem do Kato, chętnie pojadę. A konkretniej gdzie może na Paprocany to znam dobrze leśne dukty tam jak trafić! P.S. co do koła to może wystarczy dokręcić Piasta się poluzowała już jest OK Paprocany brzmią super. Ja rankiem wolna jestem. Może być 10 na Ochojcu koło szpitala tam chyba jest sklep ABC. Pasuje ? Mogę pojechać, tylko o której godzinie, i gdzie początkowe miejsce spotkania, aby ruszyć w trasę? Może być 10 na Ochojcu koło szpitala tam chyba jest sklep ABC. Pasuje ?
biker90 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 A nie lepiej się spotkać przy liceum Broniewskiego czy bank ING o tej 10??
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 A nie lepiej się spotkać przy liceum Broniewskiego czy bank ING o tej 10?? Wiesz co ja nie jestem z Katowic więc nie mam pojęcia gdzie to jest ;p Jadę na Ligotę po koleankę i stamtd będziemy jechać. Gdzie jest to liceum czy bank (Ty mowisz o banku w centrum ? )
biker90 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Jakim centrum mówię o Ochojcu, bank czy szkoła jest na Jankego
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Jakim centrum mówię o Ochojcu, bank czy szkoła jest na Jankego Zatem ING
Luke28 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Zatem ING Ok, miejscówka jest, godzina jest.! Postaram się przyjechać, mogę mieć lekki poślizg góra 5min, bo jeszcze muszę odprawić psa na spacer. Jak coś będę w koszulce Merida
biker90 Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Łukasz to może się zgadamy przy pubie Wiocha jak coś o 9.40? Jak też jedziesz!
Nuke Napisano 4 Lipca 2012 Napisano 4 Lipca 2012 Może ja też się zjawię jak mi się uda dotrzeć, jeśli można
minka Napisano 4 Lipca 2012 Autor Napisano 4 Lipca 2012 Ok, miejscówka jest, godzina jest.! Postaram się przyjechać, mogę mieć lekki poślizg góra 5min, bo jeszcze muszę odprawić psa na spacer. Jak coś będę w koszulce Merida Super! The more, the merrier ;P WIdzimy się jutro o 10 przy ING Mogę pojechać, tylko o której godzinie, i gdzie początkowe miejsce spotkania, aby ruszyć w trasę? Ruszamy jutro 10 rano przy banku ING na Jankego w Kato.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.