waldek13 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Witam, aktualnie mam w swoim Kross Level wersje 2007/08 i składam drugi rower do którego chce dać taki sam amortyzator i taki sam rocznik, ale nie moge go znaleźć na allegro itp i mam pytanie. Czym starsze wersje różnią się od wersji 2012? Czy tylko kolorem, czy zostało coś zmieniane wewnątrz? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A czemu chcesz wsadzać gorszy sprzęt ?? XCR z lat 07/08 mił inną budowę, inny projekt goleni dolnych, a co ważniejsze miał czarną anode którą niektórzy potrafili zedrzeć tydzień. Nowy jest o niebo lepszy i ma chromowane golenie co ładniej wygląda lepiej pracuje i nie zardzewieje w razie czego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lyndowss Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Mam rocznik 2011, ale to to samo co 2012 i jest lepszy. W dodatku ma grubsza goleń górną. Przynajmniej mam take wrażenie, a to zawsze plus na wytrzymałość. Ten nowy jest lepszy i nie ma tej anody badziewnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.