Skocz do zawartości

[Impreza] Zlot Rekreacyjny nad zbiornikiem Nakło-Chechło 20-22Lipiec

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich forumowiczów

Mam taka propozycje czy byliby jacyś chętni na zlocik rowerowy w Nowym Chechle nad zbiornikiem Nakło-Chechło??

Mozna tam posiedzieć przy grilu poodpoczywać pogrilować itp

Czekam na wasze inne propozycje

pozdrawiam

Napisano

Co do grilowania chciałem tylko zauważyć że owszem można ale tylko na polu namiotowym :).

Na "plazy" juz kilka razy zwijałem grill.

Mam blisko więc jak coś wypali chętnie odwiedze zlotowiczów :).

Pozdro

Napisano

Dostałem wiadomość od kolegi z forum że można też coś w okolicy pozwiedzać myśle że chętnych bedzie sporo

Jak już będziesz na Chechle to sie wybierz na ruiny kopalni w Biebieli - z Chechła prowadzi tam fajna scieżka , zresztą w okolicy jest sporo atrakcji wg mnie - Swierklaniecki Park, lotnisko Pyrzowice, Księża Góra, Zalew Rogożnik, Żabie Doły, Przeczycki zalew, zalew na Pniowcu , zalew Zielona ,Lasy Lublinieckie Kopiec wyzwolenia i wiele innych o których nie jestem w stanie sobie teraz przypomniec :)

Napisano

Jezeli mowa o rowerowym zwiedzaniu to mozna cos ciekawego zobaczyc i dobrze pojezdzic rowerkiem w :

Rezerwat Segiet

Rezerwat Piekarskie Doły

Dolomity

Park Repty - swietna trasa wyscigu XC

O Księżej Górze juz bylo ale - świetnie przygotowana trasa zjazdowa (FR czy DH ja tam tego nie rozpoznaje) i trasa wyscigu XC FamilyCup, do tego basen i wiele innych.

Jestem miejscowy jak co to pytac.

Co do terminu jako tako jestem dostepny z wylaczeniem 21 lipca - bawie sie na weselu

TapaTalk'nięte z Andka

Gość Tomas81PL
Napisano

Hm,chętnie bym się wybrał,akurat rozpoczynam urlop :teehee:

Napisano

Witam mała zmiana planów zlot zaczynamy w sobote 21lipca spotkanie o godzinie 16 przed polem namiotowym prosze o potwierdzanie obecności

pozdrawiam i do zobaczenia

Gość Tomas81PL
Napisano

myślę że się tam stawię,ale na 100% nie obiecuję

Napisano

coś mało chętnych na chechło nie będzie widzę z kim wypić pogadać

Zapraszam na pole namiotowe Chjechło 21 lipiec

Może dlatego, że do tego działu zagląda mniej osob. Moglbys dac link czy założyc temat w „sląskie”. Myslę, że może wtedy więcej osob się zadeklaruje :)

Byc może się zjawię ;)

Napisano

Ja też mam blisko, też się pojawię, a dokładnie kiedy to będzie?

od 21 bo wyjezdzamy o 7 rano takze mysle po południu być i do kiedy nie wiem zaczynamy urlop wiec mozna troche dłuzej posiedziec

Napisano

będziemy gdzieś sie kręcic po polu namiotowym albo gdzieś po chechle o 7 wyjeżdzamy takze mysle z 4 6 godzin z przystankami do zobaczenia mam nadzieje ze beda wszyscy

Napisano

My wyjeżdamy po 7 :) myślę że bedziemy koło 13:) jak ktoś będzie zainteresowany nas odwiedzic zapraszam 531973947;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...