rzuf Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Uff...Przebiłem się przez dział "Sklepy rowerowe" i muszę przyznać, że do przyjemności to nie należało Stąd też moja propozycja usystematyzowania zawartości działu. Tematów jest już sporo, a podejrzewam, że będzie coraz więcej, i zaczyna się, delikatnie mówiąc, robić tam bałagan. Dlatego też, żeby się nie rozpisywać, pomysł mój wygląda następująco: -sklepy internetowe wrzucone do jednego działu -sklepy "naziemne" podzielone terytorialnie (np. województwami) -oprócz tego może jakiś dział na tematy typu "gdzie kupić" czy "polecam" - ale to już taka bliżej niezdefiniowana propozycja To takie podstawowe rzeczy - niedługo tematów zrobi się 200 i nawet przy użyciu wyszukiwarki nie zawsze człowiek znajdzie to czego szuka. Jak się zapatrujecie na taką koncepcję? P.S.: Mam nadzieję, że dobrze założyłem temat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Internetowe sklepy rowerowe przydałoby sie uaktualnić bo niektórych sklepów juz nie ma a do tego powstało duzo nowych....... i prośba nie podsyłajcie mi linków do nowych sklepików bo już nie jestem MODEM prosze pisać do aktualnego kierownictwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 spróbuję coś pozmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomciog Napisano 4 Lipca 2006 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 A co byście powiedzieli na wątek "warsztaty dobre i słabsze" - można by tam polecać serwisy czy też negować zachowanie innych. Byłoby to dobrą wskazówką dla bikerów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.