kubala93 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Kupiłem piastę jak w temacie, tylko myślę mam jeden problem odnośnie dopasowania łańcucha do drivera, mam KMC-K710 i opiera się on na obudowie drivera, tak jakby rowek był za płytki, albo ogniwa za grube (jest na driverze w tych miejscach z obu stron zęba starte od łańcucha) przejeździłem tak może z 5 dni. Co z tym zrobić? Konieczny inny łańcuch? Tutaj zdjęcie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 2 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 A jesteś pewien ze rozmiar łańcucha pasuje do piasty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubala93 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 A jesteś pewien ze rozmiar łańcucha pasuje do piasty ? w opisie piasty: driver 10T (ząbków) do łańcuchów 1/8” w opisie łańcucha: Rozmiar: 1/2"x1/8" Pin: 9.4mm Kolor: Srebrny/Srebrny System: 1-rzędowy Tym się kierowałem. Wszystkiego o wszystkim w temacie rowerów jeszcze nie wiem, dopiero sie poznaje a z takim czymś spotykam sie pierwszy raz i czekam na opinie kogoś, kto wie o co biega ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jak by łańcuch był za duży... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakubj01 Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 kup dartmoor core (nie polecam) lub octane one halflink pro (nie rozciąga się ani nie pęka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubala93 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Czyli jest konieczność wymiany łańcucha? Na tym tak nie powinienem jeździć? Bo ten jest w sumie nowy, no ale jak tak, to wymienie. kup dartmoor core (nie polecam) lub octane one halflink pro (nie rozciąga się ani nie pęka) Masz pewność że sie to nie powtórzy z ww łańcuchami? Spotkałeś sie z tym gdzieś już? Szkoda wywalać ponad 100,- jakby nie mial zlikwidować problemu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubala93 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Kupiłem O1 Single Pro [2012] i jest git! Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.