SzymonKa378mierczak Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Nowy sklep (otwarty w kwietniu). Byl ktos? Jak wrazenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 1 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 A gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nieborak Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Na garbarach, naprzeciwko przystanku autobusowego koło astry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NuBreed Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Dzisiaj się tam wybieram, obczaję co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Tez dzisiaj ide, jako jedyny sklep maja potrzebny mi suport. Przy okazji sie rozejrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 2 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ciekawy jestem opinii. W korbach na stronie strasznie cieniutko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NuBreed Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Byłem i kupiłem... pedały Accent Lithium. Jako jedyni mieli na stanie. Niestety w trakcie montażu zauważyłem z przykrością, że jeden pedał ma krzywą oś. Po telefonie do sklepu nie byłem zadowolony, Sprzedawca nie wymieni mi na inna parę, musi wysłać do Gliwic na gwarancję, to trwa od tygodnia do dwóch. Na nic moje tłumaczenie, że są nowe, godzinę temu zakupione... Tylko gwarancja, bo taka ma Politykę Firmy ;/ przykre. postanowiłem przykręcić uszkodzony pedał by sprawdzić czy będzie mi owo skrzywienie osi przeszkadzać w jeździe... tragedii nie było.. jednak po kilometrze zgubiłem pedał.... :| nie uszkodzony, żeby było śmieszniej rozkręcił mi sie pedał prawy, oś została w korbie, wianuszek rozsypał się po chodniku.. Na nieszczęście stałem wtedy na pedałach pompując pod górkę.. od wczoraj bolą mnie ... nie powiem co.. Także mam nadzieje, że dziś gdy mu rzucę te wybrakowane pedały dostanę kasę z miejsca, gdyż potrzebuję pedałów na teraz, nie za dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Byłem i kupiłem... pedały Accent Lithium. Jako jedyni mieli na stanie. Niestety w trakcie montażu zauważyłem z przykrością, że jeden pedał ma krzywą oś. Po telefonie do sklepu nie byłem zadowolony, Sprzedawca nie wymieni mi na inna parę, musi wysłać do Gliwic na gwarancję, to trwa od tygodnia do dwóch. Na nic moje tłumaczenie, że są nowe, godzinę temu zakupione... Tylko gwarancja, bo taka ma Politykę Firmy ;/ przykre. postanowiłem przykręcić uszkodzony pedał by sprawdzić czy będzie mi owo skrzywienie osi przeszkadzać w jeździe... tragedii nie było.. jednak po kilometrze zgubiłem pedał.... :| nie uszkodzony, żeby było śmieszniej rozkręcił mi sie pedał prawy, oś została w korbie, wianuszek rozsypał się po chodniku.. Na nieszczęście stałem wtedy na pedałach pompując pod górkę.. od wczoraj bolą mnie ... nie powiem co.. Także mam nadzieje, że dziś gdy mu rzucę te wybrakowane pedały dostanę kasę z miejsca, gdyż potrzebuję pedałów na teraz, nie za dwa tygodnie. Hehe, akurat jak dzwoniles bylem w sklepie, slyszalem ta rozmowe. Dziwili sie ze nowki i zepsute. Ja wczoraj kupilem suport, accent bb-40. Jeszcze nie zalozylem wiec nie mam recenzji. Co do samego sklepu, jak na zdjeciach: - MASA rowerow (ale chyba same authory?). - mala scianka na czesci i akcesoria Na miejscu maja maly wybor, ale podobno mozna u nich zamowic i odebrac rzeczy z Velo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NuBreed Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Rowery takie sobie, Masa Authorów, jakieś Agang-i... reszty nie pamiętam, bo tylko MTB oglądałem. ceny...hmm Wysokie.. Interesował mnie osprzętowo jeden Author... Nic takiego... pozagrupowa korba HT2, tył SLX.. przód chyba Też... RST First Air... Hample br-m446.... liczyłem na coś w okolicach 3000... nie 3999 :| za tę cenę jest kellys Glock 2012 na pełnym XT w napędzie i powietrzu z przodu.. ba.. o 500PLN taniej Lub dołożyć 100PLN na Cube LTD PRO 2012.. Lub MBIKE Renegade EVO... ogólnie co do authoró to podobają mi sie tylko modele z ramami malowanymi w retro.. napis jakby pisany kaligraficznie... ale to są niskie modele... jakby taką ramę dorwać i złożyć coś na niej to by było coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonKa378mierczak Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Rowery takie sobie, Masa Authorów, jakieś Agang-i... reszty nie pamiętam, bo tylko MTB oglądałem. ceny...hmm Wysokie.. Interesował mnie osprzętowo jeden Author... Nic takiego... pozagrupowa korba HT2, tył SLX.. przód chyba Też... RST First Air... Hample br-m446.... liczyłem na coś w okolicach 3000... nie 3999 :| za tę cenę jest kellys Glock 2012 na pełnym XT w napędzie i powietrzu z przodu.. ba.. o 500PLN taniej Lub dołożyć 100PLN na Cube LTD PRO 2012.. Lub MBIKE Renegade EVO... ogólnie co do authoró to podobają mi sie tylko modele z ramami malowanymi w retro.. napis jakby pisany kaligraficznie... ale to są niskie modele... jakby taką ramę dorwać i złożyć coś na niej to by było coś Ja spojrzalem tylko na 2 rowery, oba mialy shimano altusy i jakies noname czesci... kosztowaly po 1400 :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NuBreed Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 teraz widzę ,że te authory co mnie się podobają to seria ASL Dla kobiet... ale rympał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.