bikeman1 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam Prosiłbym o pomoc w wyborze lekkiej sztycy 27,2mm. Interesowala by mnie sztyca cos w granicach 150gr. Bez offsetu. Ja waże 68kg. Wynalazlem KCNC Ti Prolite ktora wlasnie tyle wazy, tyle ze gdzies wyczytalem ze nie "współgra" ona z siodelkami Selle. Mam siodełko Selle Italia SLR TT. Jak to sprawa wygląda z tym współgraniem? Moze jakas inna sztyca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medik Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 W jakim budżecie ? WCS nie może być ? 175 g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grochu Napisano 9 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 może jakaś accenta? jak wybieralem rok temu sztyce i chcialem lekka i tanią to sie zdziwilem dobrym stosunkiem wagi do ceny accenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.