Czajnikowiec Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam konserwowałem moje hamulce, próbowałem otrzymać większą skuteczność ich i czyściłem je WD40. Niestety podczas używania go, kapnęło mi go trochę na klocki hamulcowe. Starałem się je obmyć, wycierać na sucho. Gdy wypróbowałem je podczas jazdy, nie moge zacisnąć szczęk tak aby koło stanęło w miejscu ( przednie ) . Są ustawione na taką możliwość jakby co. To trwa już 3 dzień i nie wiem co na to poradzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Papier ścierny 200 i heja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 papier ścierny na klocki tylko nie za gruby i obręcz odtłuścić np rozpuszczalnik lub aceton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 do odtłuszczania dobra jest benzyna ekstrakcyjna lub heksan, aceton słabo nadaje się do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.