Skocz do zawartości

[opaska] opaska przeciwpotna

Rekomendowane odpowiedzi

z racji tego, że niestety dość intensywnie się pocę (zwłaszcza w takie dni jak teraz) pojawia sie problem kropel potu kapiących na okulary;

czy ktoś spotkał może gdzieś takie rozwiązanie w formie opaski na głowę - coś jak mają sportowcy;

wyglada to jak sznurówka, ale pewnie jest z innego materiału niż bawełna;

wydaje mi się iz w którymś z wydań tamtoroczych Bikeboardu coś było, ale nie mam juz gazet wiec nie mogę sprawdzić

dodam ze przy takich temepraturach bandanka/chusta jest jednak za ciepła

z racji tego, że niestety dość intensywnie się pocę (zwłaszcza w takie dni jak teraz) pojawia sie problem kropel potu kapiących na okulary;

czy ktoś spotkał może gdzieś takie rozwiązanie w formie opaski na głowę - coś jak mają sportowcy;

wyglada to jak sznurówka, ale pewnie jest z innego materiału niż bawełna;

wydaje mi się iz w którymś z wydań tamtoroczych Bikeboardu coś było, ale nie mam juz gazet wiec nie mogę sprawdzić

dodam ze przy takich temepraturach bandanka/chusta jest jednak za ciepła

Również jestem ciekaw tego jeśli ktoś jest wtajemniczony:)

@KUBATRIX - chemia to ostateczność :)

@JeruTheDamaja - uzywam chusty z Bikemaratony (Wieluń 2011) , i jednak jak pod kaskiem to ona sie nie sprawdza - przynajmniej u mnie

@zoltreq - tez o tym myslałem ale będzie za szerokie

@hike - ciekawe z jakiego materiału jest to wykonane, bo jak to jest tylko obszyta gumka to raczej sie nie sprawdzi

no nic - czekam na dalsze propozycje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...