plmatrix Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 z racji tego, że niestety dość intensywnie się pocę (zwłaszcza w takie dni jak teraz) pojawia sie problem kropel potu kapiących na okulary; czy ktoś spotkał może gdzieś takie rozwiązanie w formie opaski na głowę - coś jak mają sportowcy; wyglada to jak sznurówka, ale pewnie jest z innego materiału niż bawełna; wydaje mi się iz w którymś z wydań tamtoroczych Bikeboardu coś było, ale nie mam juz gazet wiec nie mogę sprawdzić dodam ze przy takich temepraturach bandanka/chusta jest jednak za ciepła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rob94 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 z racji tego, że niestety dość intensywnie się pocę (zwłaszcza w takie dni jak teraz) pojawia sie problem kropel potu kapiących na okulary; czy ktoś spotkał może gdzieś takie rozwiązanie w formie opaski na głowę - coś jak mają sportowcy; wyglada to jak sznurówka, ale pewnie jest z innego materiału niż bawełna; wydaje mi się iz w którymś z wydań tamtoroczych Bikeboardu coś było, ale nie mam juz gazet wiec nie mogę sprawdzić dodam ze przy takich temepraturach bandanka/chusta jest jednak za ciepła Również jestem ciekaw tego jeśli ktoś jest wtajemniczony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hike Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam, Coś jak sznurówka, czy coś takiego ? http://www.hike.pl/gumki-do-wlosow-pure-lime-head-bands.html# Chociaż to właśnie teraz, jak są upały i ostre słońce wzrasta sprzedaż chust/bandan. Pozdrawiam Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jeżdżę w chuście i na dodatek czarnej. Nie jest gorąco jak jest wykonana z odpowiedniego materiału. Pod kask w sam raz Używam jej na co dzień od kilku lat zimą i w największe upały. Nigdy mi nie przeszkadzała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltreq Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 http://www.ceneo.pl/11521571 Chodzi zapewne o coś takiego? Używałem w domu, aby włosy nie opadały mi na oczy Bez problemu powinna poradzić sobie z potem. Ot taka frotka, tylko, że trochę większa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUBATRIX Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Reklam się nie ogląda to i pot cię zalewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 @KUBATRIX - chemia to ostateczność @JeruTheDamaja - uzywam chusty z Bikemaratony (Wieluń 2011) , i jednak jak pod kaskiem to ona sie nie sprawdza - przynajmniej u mnie @zoltreq - tez o tym myslałem ale będzie za szerokie @hike - ciekawe z jakiego materiału jest to wykonane, bo jak to jest tylko obszyta gumka to raczej sie nie sprawdzi no nic - czekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zafkiel Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A może coś w rodzaju rynny http://allegro.pl/gutr-frotka-headband-opaska-idealna-pod-kask-i2414212355.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hassanbey Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Od zawsze używam Buffa - na głowę, na rękę jak tylko chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plmatrix Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A może coś w rodzaju rynny Allegro bingo ale nazwę dałeś rewelacyjną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.