justek Napisano 1 Października 2012 Autor Napisano 1 Października 2012 wróciłam do Torunia wczoraj, ominęłam alley cat (opowiadajcie, jak było!) i pierwszy raz przejechałam się na ostrym po Toruniu - kości całe, zęby wszystkie. Niedziela sprzyjała wycieczkom (byliśmy na zatłoczonej, przez jakiś festyn, Barbarce i w Piwnicach, dodatkowo pierwszy raz testowałam ścieżkę na Skłodowskiej), a dziś w lekki deszczyk obadałam wylot na bydgoszcz. 65 km w Toruniu za mną, mam nadzieję, że październik pozwoli jeszcze trochę pojeździć - bez strapów, muszę uważać
magik2208 Napisano 1 Października 2012 Napisano 1 Października 2012 Jak bez statów to mam nadzieję, ze chociaż hamulec jest?
Korneliusz Napisano 2 Października 2012 Napisano 2 Października 2012 ... jezdzisz na srebrnej , z barankiem? nie wiem czy Cie przypadkiem ostatnio nie widzialem
justek Napisano 2 Października 2012 Autor Napisano 2 Października 2012 Jak bez statów to mam nadzieję, ze chociaż hamulec jest? przecież mówiłam, że UWAŻAM zamiast hamulca jezdzisz na srebrnej , z barankiem? nie wiem czy Cie przypadkiem ostatnio nie widzialem niestety nie, szukaj dalej!
emulov Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Jako, że weekend 8-10 ma być podobno przepiękny przecudowny i wogóle super to proponuje jakieś bujnięcie się za miasto. Kilka kaemów żeby rozruszać skostniałe z zimna kolana. Jakiś wypoczynek/relax/piwko na łonie przyrody i powrót. Nic wielkiego, ale jak ma być słońce to czeeemu nie. Zgłaszać się toruniaki. Gdzie ile km to kwestia dogadania się.
emulov Napisano 26 Kwietnia 2013 Napisano 26 Kwietnia 2013 https://www.facebook.com/events/525847224123303/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.