Skocz do zawartości

[ustawki] Ostrokołowy Toruń

justek

Rekomendowane odpowiedzi

Czy w Toruniu są jacyś ostrokołowcy, są jakieś ustawki, spotkania, wspólne wyjazdy? Na ulicach toruńskich co prawda niewielu można takich spotkać (mi się zdarzyło KILKA razy - mam nadzieję, że jeździcie tak szybko, że nie sposób zauważyć! :) ). Jedyne ślady na tym forum po ostrokołowcach z tego miasta mają po kilka ładnych lat, ale skoro byli tacy już w 2009, to czemu nadal na ulicach nic nie widać? Mam nadzieję, że moje obawy się nie sprawdzą i chociaż tych pięciu, którzy byli tutaj 3 lata temu, nie powyjeżdżało gdzieś w świat pozostawiając to piękne miasto bez pięknych rowerów!

TORUŃ - JESTEŚCIE TUTAJ?!

Na razie nie skorzystam z zaproszenia, bo moje pierwsze ostre w trakcie składania :) Wiem, że w Bydgoszczy sytuacja przedstawia się dużo lepiej - ostrym kołem zaraził mnie właśnie bydgoszczanin :) Mimo wszystko nie tracę wiary - mam nadzieję, że tych dwóch ma jeszcze dwóch znajomych, którzy mają pięciu i wszyscy na ostrych kołach wspólnie jeżdżą :PP a ja złożę swoje i będę im w tych ustawkach towarzyszyła :P

na masie krytycznej widzialem parę na ostrym i przynajmniej dwie inne osoby na ostrych, na wcześniejszych masach też kilka innych osób było na ostrym, więc to nie jest tak, że można ich policzyć na palcach jednej ręki ;)

ja osobiście tylko ss ;)

Wierzę, że jest w Toruniu siła i jeszcze nie jeden alleycat przed nami :P mam nadzieję, że do czasu złożenia mojego ostrego wszyscy ostrokołowcy powychodzą ze swoich norek, a na skyway pojedziemy w pięknym składzie :P

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

wczoraj była najbardziej ostrokołowa masa krytyczna w historii torunia.

maszyn było około 10 sztuk.

ze 2 z brzydgoszczy 5 z poznania (chlopaki z torunia ale na emigracji) 1 zupełnie niezidentyfikowany

no i ja z kumplem jako obecnie stałe toruniaki.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...