justek Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Czy w Toruniu są jacyś ostrokołowcy, są jakieś ustawki, spotkania, wspólne wyjazdy? Na ulicach toruńskich co prawda niewielu można takich spotkać (mi się zdarzyło KILKA razy - mam nadzieję, że jeździcie tak szybko, że nie sposób zauważyć! ). Jedyne ślady na tym forum po ostrokołowcach z tego miasta mają po kilka ładnych lat, ale skoro byli tacy już w 2009, to czemu nadal na ulicach nic nie widać? Mam nadzieję, że moje obawy się nie sprawdzą i chociaż tych pięciu, którzy byli tutaj 3 lata temu, nie powyjeżdżało gdzieś w świat pozostawiając to piękne miasto bez pięknych rowerów! TORUŃ - JESTEŚCIE TUTAJ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 W Toruniu byłem na ŚC, 640 rowerów, a dostrzegłem tylko 2 ostrzaki, jeszcze odosobnione, także jest słabo, zapraszam do Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justek Napisano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Na razie nie skorzystam z zaproszenia, bo moje pierwsze ostre w trakcie składania Wiem, że w Bydgoszczy sytuacja przedstawia się dużo lepiej - ostrym kołem zaraził mnie właśnie bydgoszczanin Mimo wszystko nie tracę wiary - mam nadzieję, że tych dwóch ma jeszcze dwóch znajomych, którzy mają pięciu i wszyscy na ostrych kołach wspólnie jeżdżą :PP a ja złożę swoje i będę im w tych ustawkach towarzyszyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 na masie krytycznej widzialem parę na ostrym i przynajmniej dwie inne osoby na ostrych, na wcześniejszych masach też kilka innych osób było na ostrym, więc to nie jest tak, że można ich policzyć na palcach jednej ręki ja osobiście tylko ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justek Napisano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Wierzę, że jest w Toruniu siła i jeszcze nie jeden alleycat przed nami mam nadzieję, że do czasu złożenia mojego ostrego wszyscy ostrokołowcy powychodzą ze swoich norek, a na skyway pojedziemy w pięknym składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krusto Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 powiew swiezej energi poczulem ja, coz za zawziecie i wiara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 No nie wiem, z Bydgoszczy tez kiedys jechali ostrokolowcy do Torunia na mase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justek Napisano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 jeszcze się okaże, że wszyscy toruńscy rowerzyści na ostrych są... z Bydgoszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 jest pare osob. kiedys był wiekszy ruch w interesie. robilismy alleykaty gralismy w polo i pilismy piwo. napisz pw jak cos potrzeba. edit: ps. bydgoszcz śmierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliusz Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 o,o, witam witam z checia poznam ostrzaków\ pozdrawiam z swojego obdrapanego SS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 o,o, witam witam z checia poznam ostrzaków\ pozdrawiam z swojego obdrapanego SS no to poczekamy az sie kolezanka odezwie i mozemy sie ustawic na jakies piwko i dyskusje o kondycji torunskiego ostrego koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myrcin Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no to poczekamy az sie kolezanka odezwie i mozemy sie ustawic na jakies piwko i dyskusje o kondycji torunskiego ostrego koła Fajne masz koleżanki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Fajne masz koleżanki. myslalem o kolezance z forum co szuka kontaktów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 myslalem o kolezance z forum co szuka kontaktów Z tego co wiem to koleżanka wyjeżdża jutro na wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Z tego co wiem to koleżanka wyjeżdża jutro na wakacje szkoda. do czasu powrotu wszyscy poginiemy z powodu braku hamulców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magik2208 Napisano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 szkoda. do czasu powrotu wszyscy poginiemy z powodu braku hamulców. No niestety, taki już nasz los selekcja naturalna jak ktoś wspomniał. Może przetrwamy do tej chwili, bądźmy dobrej myśli i nie kasujcie samochodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 wczoraj była najbardziej ostrokołowa masa krytyczna w historii torunia. maszyn było około 10 sztuk. ze 2 z brzydgoszczy 5 z poznania (chlopaki z torunia ale na emigracji) 1 zupełnie niezidentyfikowany no i ja z kumplem jako obecnie stałe toruniaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 a słyszałem że ty w danii jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazag Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 drugie tyle było singli, z tego co naliczyłem, nie licząc wszystkich holendrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 a słyszałem że ty w danii jesteś? tylko na czas pcmceka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elberet Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 wolałeś ewakuować się z kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 wątroba kazała. ale jaram sie ze następne pcmc w 3m. tam bede bez wzgledu na wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korneliusz Napisano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 kur.de a a żem w pracy musiał siedzieć wtedy : ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 2 Września 2012 Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Mam nadzieje zobaczyć dużo nowych twarzy. Dawajcie znak znajomym! http://rowerowytorun.com.pl/alleycat--wyscig-po-zloto-amber-gold--22-wrzesnia-2012,t579,l1.html#p6042 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emulov Napisano 19 Września 2012 Udostępnij Napisano 19 Września 2012 złamie prawo żeby podbić temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.