s2power Napisano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Kłaniam, Też bym wolał samą ramę. Nie lubie napędów 10-tkowych, amorów Foxa, kół Mavica i hebli Avida... Szacunek... I. Mozesz cos wiecej na temat "nielubienia"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 29 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Nie lubię... Poprostu. Tak ciężko zrozumieć znaczenie tak prostego stwierdzenia? Jedni ludzie nie lubią brukselki, inni rzepy a ja tego co napisałęm powyżej. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Chyba wszystkich cieszy wejście Canyon'a do Polski Moglibyście wytłumaczyć mi sprawę kupna? Rozumiem przesyłka jest możliwa, ale da się jakoś "przymierzyć" do danego modelu bez wcześniejszego zakupienia, czy po prostu Canyon'a kupuje się "w ciemno"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Nie lubię... Poprostu. Tak ciężko zrozumieć znaczenie tak prostego stwierdzenia? Jedni ludzie nie lubią brukselki, inni rzepy a ja tego co napisałęm powyżej. Szacunek... I. Kolega przypomina mi w swym nastawieniu moją żonę. Ona też pewnych rzeczy nie lubi bo nie Myślę że właśnie dlatego - przez tą pewną zgodność darzę sympatią oboje Na innej płaszczyźnie oczywiście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 To jak z tymi zakupami u niemców? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 1 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Kolega przypomina mi w swym nastawieniu moją żonę. Ona też pewnych rzeczy nie lubi bo nie Myślę że właśnie dlatego - przez tą pewną zgodność darzę sympatią oboje Na innej płaszczyźnie oczywiście... Hmmm... I waśnie w ten sposób rodzą się plotki... A miało być tylko o rowerach Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanluke Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Świetna cena, super, że po polsku wreszcie. Dobra jakość wykonania rowerków. Pare osób na nich śmiga i jest nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Jak jeszcze PawelSteinke dorzuci pare promocyjnych ofert, to juz bedzie calkiem milo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibovit Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 To jak z tym Canyonem, można go kupić w Polsce? Czy na terenie naszego kraju znajduje się jakiś sklep Canyona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubbak Napisano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Jest magazyn i punkt serwisowy w Szczecinie. Zapewne tam można odebrać bezpośrednio rower. Zamówienia i infolinia tel: +48 914 226 966 (Pon.-Pt. 09:00 - 19:00 CET) mail: poland@canyon.com Magazyn i serwis Maciejowicka 16/5, 70-786 Szczecin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie mam pytań http://www.bikerumor.com/2013/01/11/industry-nine-teases-neindustry-nine-introduces-new-trail-wheels-lightweight-torch-hubsw-trail-wheels-hubs/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Suntour robi postępy w damperach. Epicon na 2013 - z regulacją wolnej i szybkiej kompresji. Ciekawe ile będzie kosztować SR SUNTOUR Cycling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Według katalogu Eurobike 659zł. I wreszcie widzę u nich dampery 200x50mm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 W takim razie naprawdę tanio Konkurencja za tą cenę oferuje najprostsze układy. Jeśli nie będzie wpadek jakościowych, to zapowiada się produkt na miarę przedniego Epicona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Na stronie Unibike pojawiły się zmiany w związku z wprowadzeniem kolekcji na 2013 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 28 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Nowe Shimano Deore na 2013/14 Shimano Deore 2013-2014 Mountain Bike Groupset - Details Revealed - BikeRadar oraz nowa grupa Shimano Claris http://www.bikeradar.com/road/news/article/shimano-claris-groupset-first-look-36427/ Edytowane 28 Lutego 2013 przez baz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 28 Lutego 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Grupa Claris moim zdaniem ładniejsza od 2300 i 3400. Zobaczymy jak będzie z wytrzymałością poszczególnych elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vanluke Napisano 1 Marca 2013 Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 co myślicie o nowoych rowerach trek'a Domane 6 Series ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 2 Marca 2013 Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Domane jak i pozostałe szosy treka na ten rok robią pozytywne wrażenie. Zmieniła się stylistyka, być może mają w dziale projektowania kogoś nowego. Z nowej kolekcji podobają mi się właściwie wszystkie rowery. Poprawiono detale, np haki i sposób ich mocowania. Domane ma być rowerem zapewniającym komfort bez utraty efektywności. Komponentami odpowiadającymi za to jest rama z "amortyzacją" rury podsiodłowej, widelec i kierownica z nakładkami iso zone. Czystsze linie, inne prowadzenie kabli. Jedyny "zonk" to sposób puszczenia linki od tylnego hamulca - jej wyciągnięcie z ramy przy maszcie sztycy jest bardzo upierdliwe, trzeba trochę kombinować. Ramy są trochę cięższe od nowych madone równoległej serii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davken Napisano 3 Marca 2013 Udostępnij Napisano 3 Marca 2013 Czy wiadomo coś o tym że firma Canyon zamierza poszerzyć swoją sprzedaż rowerów w Polsce, tzn czy zamierza sprzedwawać poprzez oddziały w innych częsciach naszego kraju? Mam tu na mysli przymiarki (rozmiar ramy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bunio Napisano 5 Marca 2013 Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 (edytowane) A to to co jest Specialized Bicycle Components i to http://www.specialized.com/pl/pl/bikes/mountain/mykaht Edytowane 5 Marca 2013 przez bunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz1974paszek Napisano 17 Marca 2013 Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Kto przetestuje pierwszy? http://allegro.pl/continental-speed-king-ii-race-sport-26x2-2-2013-i3105175587.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
baz Napisano 20 Marca 2013 Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Nowy tani widelec RockShox http://reviews.mtbr.com/rockshox-announces-new-30-gold-fork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luminox Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 ...troche inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Chciałoby się zaśpiewać "ale to już byłooooo..." http://www.youtube.com/watch?v=UA0bN_G90bc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi