Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
  W dniu 21.12.2012 o 08:51, IvanMTB napisał:

Kłaniam,

Też bym wolał samą ramę. Nie lubie napędów 10-tkowych, amorów Foxa, kół Mavica i hebli Avida...

Szacunek...

I.

Mozesz cos wiecej na temat "nielubienia"? :)

• Mod Team
Napisano

Nie lubię... Poprostu.

Tak ciężko zrozumieć znaczenie tak prostego stwierdzenia?

Jedni ludzie nie lubią brukselki, inni rzepy a ja tego co napisałęm powyżej.

Szacunek...

I.

Napisano

Chyba wszystkich cieszy wejście Canyon'a do Polski :D

Moglibyście wytłumaczyć mi sprawę kupna? Rozumiem przesyłka jest możliwa, ale da się jakoś "przymierzyć" do danego modelu bez wcześniejszego zakupienia, czy po prostu Canyon'a kupuje się "w ciemno"?

Napisano
  W dniu 29.12.2012 o 00:19, IvanMTB napisał:

Nie lubię... Poprostu.

Tak ciężko zrozumieć znaczenie tak prostego stwierdzenia?

Jedni ludzie nie lubią brukselki, inni rzepy a ja tego co napisałęm powyżej.

Szacunek...

I.

Kolega przypomina mi w swym nastawieniu moją żonę. Ona też pewnych rzeczy nie lubi bo nie :)

Myślę że właśnie dlatego - przez tą pewną zgodność darzę sympatią oboje :laugh:

Na innej płaszczyźnie oczywiście...

• Mod Team
Napisano
  W dniu 1.01.2013 o 12:19, tobo napisał:

Kolega przypomina mi w swym nastawieniu moją żonę. Ona też pewnych rzeczy nie lubi bo nie :)

Myślę że właśnie dlatego - przez tą pewną zgodność darzę sympatią oboje :laugh:

Na innej płaszczyźnie oczywiście...

Hmmm... I waśnie w ten sposób rodzą się plotki...

A miało być tylko o rowerach ;)

Szacunek...

I.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jest magazyn i punkt serwisowy w Szczecinie. Zapewne tam można odebrać bezpośrednio rower.

Zamówienia i infolinia

tel: +48 914 226 966 (Pon.-Pt. 09:00 - 19:00 CET)

mail: poland@canyon.com

Magazyn i serwis

Maciejowicka 16/5,

70-786 Szczecin

Napisano

W takim razie naprawdę tanio ;) Konkurencja za tą cenę oferuje najprostsze układy.

Jeśli nie będzie wpadek jakościowych, to zapowiada się produkt na miarę przedniego Epicona.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Napisano

Domane jak i pozostałe szosy treka na ten rok robią pozytywne wrażenie. Zmieniła się stylistyka, być może mają w dziale projektowania kogoś nowego. Z nowej kolekcji podobają mi się właściwie wszystkie rowery. Poprawiono detale, np haki i sposób ich mocowania.

Domane ma być rowerem zapewniającym komfort bez utraty efektywności.

Komponentami odpowiadającymi za to jest rama z "amortyzacją" rury podsiodłowej, widelec i kierownica z nakładkami iso zone. Czystsze linie, inne prowadzenie kabli.

Jedyny "zonk" to sposób puszczenia linki od tylnego hamulca - jej wyciągnięcie z ramy przy maszcie sztycy jest bardzo upierdliwe, trzeba trochę kombinować.

Ramy są trochę cięższe od nowych madone równoległej serii.

Napisano

Czy wiadomo coś o tym że firma Canyon zamierza poszerzyć swoją sprzedaż rowerów w Polsce, tzn czy zamierza sprzedwawać poprzez oddziały w innych częsciach naszego kraju?

Mam tu na mysli przymiarki (rozmiar ramy)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.