grzegorzek19972 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Witam , jest to mój pierwszy post na tym forum więc jeśli coś zrobiłem źle to przepraszam i proszę o wyrozumiałość. A teraz przejdźmy do rzeczy, kupiłem rowerek :http://www.activsport.eu/product-pol-1952-Kross-Sign-DS-Sram-X-5.html, powinien przyjść we wtorek. Zadziwiła mnie troszkę cena i obawiam się czy to nie jest replika Krossa... jak to odróżnić ?? , czy ten rower jest wytrzymały do spokojnej jazdy po lesie ?? jeśli przyjdzie napisze krótką recenzję o nim , proszę o odpowiedź z góry dzięki. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Do spokojnej jazdy po lesie na pewno wystarczy, myślę, że do niespokojnej też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzek19972 Napisano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 A jak jest z tymi replikami ?? czy to co kupiłem to nie jest podróba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 A czemu uważasz, że to jest podróbka ? Przecież to normalna cena za Signa DS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 1 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 no no. za niezłą cenę wychaczyłeś. Normalnie stoją po 150 zł więcej. Spokojnie, to nie jest replika- repliki mają amortyzaror Złooma. Po lesie pojeździsz. Zrób temat o nim jak go kupisz i pojeździsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzek19972 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 OK , dzięki za odpowiedzi , temat o nim założyć nowy czy tu pisać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Napisz nowy w dziale "Wasze Rowery" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzek19972 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 ok ok a mam takie pytanie wszyscy narzekają na ten amortyzator RST LAunch , czy on naprawde jest taki zły i sie zacina ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwaq Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 W rowerze o tej cenie nie spodziewałbym się niczego dobrego po amortyzatorze, na pewno jest bardzo twardy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzek19972 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 ale myślę ze sie przynajmniej ugniee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nie no, ugiąć się ugnie, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi