mklos1 Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Koleżanki i Koledzy! Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/okladziny-klocki-hamulcowe-mtb-shimano-b01s-tanio-i2448701358.html Zapytam trochę naiwnie... Cena 50%. Opłaca się ryzykować? Cena jest bardzo atrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Dokupilem te klocki u nich, bo w innym sklepie gdzie robilem wieksze zakupy mieli tylko jeden komplet. Wg mnie, przynajmniej wizualnie nie roznia sie niczym poza tym, ze sprzedaja je bez orginalnego opakowania, wrzucilem na tyl, roznicy w dzialaniu nie zauwazylem ale na prawdziwe porownania musze jeszcze poczekac bo zrobilem na nich dotad jakies 500km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojtekBOP Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dokupilem te klocki u nich, bo w innym sklepie gdzie robilem wieksze zakupy mieli tylko jeden komplet. Wg mnie, przynajmniej wizualnie nie roznia sie niczym poza tym, ze sprzedaja je bez orginalnego opakowania, wrzucilem na tyl, roznicy w dzialaniu nie zauwazylem ale na prawdziwe porownania musze jeszcze poczekac bo zrobilem na nich dotad jakies 500km. Powiem tobie tylko tyle jak polatasz na nich w deszcz od razu masz zatłuszczona i klocki i tarcze z nimi to ostrożnie bo miałem takie i podczas maratonu przestały brać bo gdzieś sok z trawy kapnął na tarcze ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.