Skocz do zawartości

[okładziny] Shimano M445

mklos1

Rekomendowane odpowiedzi

Dokupilem te klocki u nich, bo w innym sklepie gdzie robilem wieksze zakupy mieli tylko jeden komplet. Wg mnie, przynajmniej wizualnie nie roznia sie niczym poza tym, ze sprzedaja je bez orginalnego opakowania, wrzucilem na tyl, roznicy w dzialaniu nie zauwazylem ale na prawdziwe porownania musze jeszcze poczekac bo zrobilem na nich dotad jakies 500km.

Dokupilem te klocki u nich, bo w innym sklepie gdzie robilem wieksze zakupy mieli tylko jeden komplet. Wg mnie, przynajmniej wizualnie nie roznia sie niczym poza tym, ze sprzedaja je bez orginalnego opakowania, wrzucilem na tyl, roznicy w dzialaniu nie zauwazylem ale na prawdziwe porownania musze jeszcze poczekac bo zrobilem na nich dotad jakies 500km.

Powiem tobie tylko tyle jak polatasz na nich w deszcz od razu masz zatłuszczona i klocki i tarcze z nimi to ostrożnie bo miałem takie i podczas maratonu przestały brać bo gdzieś sok z trawy kapnął na tarcze ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...