zuczek226 Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Witam,jestem zainteresowany kupnem roweru w granicach 2000-2500 zł max. W grę wchodzą tylko nowe rowery,nie żadne "używki". Co myślicie o tych rowerach? http://www.olimpiasp...09.1.1.pl.0.htm http://allegro.pl/rower-cube-analog-2012-rozm-18-warszawa-i2435398930.html OlimpiaSport.pl - Internetowy Sklep Sportowy - Rower Cube Analog Disc biały/czarny 2012 - Rowery MTB - rowery,części rowerowe,narty,rowery scott,rowery giant,rowery unibike,bydgoszcz,buty asics,narty atomic,narty head,narty volkl,rolki,kettler,śpiwory,plecaki,liczniki rowerowe,deski snowboardowe,buty narciarskie,campus,bergson,rolki rollerblade,odzież craft,snowboard,fitness,siłownie,sztuki walki,tenis,turystyka,tenis stołowy,bieganie,golf,piłka nożna,siatkówka,koszykówka,sporty wodne,pływanie,nurkowanie,kajakarstwo,wspinaczka A może macie jakąś inną propozycje? Po za tym jaką powiniem mieć rame,jeżeli waże 60 kg do 180 cm wzrostu? Z góry dziękuje i pozdrawiam,Żuczek226.
tomfiord Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Za 2300zł. możesz mieć coś takiego: http://www.mudserwis.com/kross-2011-level-a6-disc-p-1396.html ze sporo lepszym osprzętem.
rzezniol Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Sporo to ten osprzęty lepszy nie jest, tak na ścisłośc z tego co przejżalemn to ten najdrozszy Cube od tego Krossa rozni się przerzutką przednią i manetkami. No i wagą . Z drugiej strony Kross rower dobry, solidny, niedrogi ... ale jest ich jak mrówków gdzie się człowiek nie obejzy to Kross, Author, Merida ... Cubusiów jak na lekarstwo ... a Cube robi wyjątkowo ładne rowery ... to moim zdaniem Róznica w cenie jedno ale pozycja na rowerze drugie ... bież ten na ktrórym czujesz się najlepiej a z czasem specyfikacje sobie wyprostujesz na taką jaką chcesz Pozdro
daro77 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 A to mnie kolega rozbawił, ale jednocześnie poprawił mi humor, sam mam 2 Cuby i tak od kilku dni gdzie nie spojrzę na ścieżkach to same kubusie. W warszawie Cubów jest jednak sporo, sam mam w domu 3 sztuki Większość moich znajomych też Cube, ale sam się do tego przyczyniłem. Inna sprawa że Cube mają bardzo fajne (moim zdaniem) malowania ram, mocno rzuca się w oczy. Do założyciela tematu: Przymierz się do tego Analoga i wybierz odpowiedni rozmiar ramy. Jak Ci przypasuje to bierz śmiało, w tej cenie to dobra propozycja.
rzezniol Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Nic w tym zabawnego Jak w piątek byłem na Bytomskiej Rowerowej Masie Krytycznej to jade i sie rozglądam ... Kross, Kross, Author, Kross, Merida, Author, Kross, Giant ... Na stokilkadziesiąt rowerków widzialem swojego Reactiona i jednego Kwasika (Acid) ... to wszystko co z Cube zaobserwowałem ... Moze na to ma wpływ czynnik ekonomiczny ... Bytom to nie W-wa Pozdro
c1ach Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 W warszawie Cubów jest jednak sporo, sam mam w domu 3 sztuki Większość moich znajomych też Cube, ale sam się do tego przyczyniłem. To chyba głównie za sprawą tego, że rowery tej marki są sprzedawane w pewnej popularnej sieci sklepów wielkopowierzchniowych Domyślam się tylko, że sprzedawcy podchwycili trend i mają kolekcję Cube na tapecie. Ja w alternatywie zaproponowałbym jeszcze jeden całkiem opłacalny sprzęt: GT Avalanche 2.0 Allegro
kadargo Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 rowery tej marki są sprzedawane w pewnej popularnej sieci sklepów wielkopowierzchniowych Masz potem takiego Reactiona i musisz się tłumaczyć że są Cube i Cube a jedne z drugimi mają wspólne tylko logo i adres na stronie www.
Lvcas Napisano 2 Lipca 2012 Napisano 2 Lipca 2012 Po za tym jaką powiniem mieć rame,jeżeli waże 60 kg do 180 cm wzrostu? Mi wystarcza zdecydowanie rama 19 cali. Wzrost 178. Tobie też wystarczy.
biegacznbr Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Ja polecam Cube Analog - miałem model z 2010 roku, ale mi ukradli spod domu. Opony smart sam - zalecam wymieniłem na big apple i pomykał po alfalcie jak nic:)
nemo2009 Napisano 25 Lipca 2012 Napisano 25 Lipca 2012 ,Żuczek226. waże 60 kg do 180 cm wzrostu? Podaj jeszcze długość nóg,może się okazać,że 18" rama wystarczy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.