beckhvard Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 Witam, tak jak w tytule szukam roweru (tym razem podniosłem pułap ceny) Moje wymagania !. Cena maks 2200 zł 2. Hamulce hydrauliczne 3. Musi być nowy 4. Najlepiej wyższe grupy niż Alivio 5. Z znanych girm czyli nie jakis limber czy kand Wiem że mam wysokie wymagania a malo pieniędzy (jednak dla mnie to duża suma) prosiłbym o pomoc w wyborze Najlepiej gdybyście jeszcze od razu polecili sklepy internetowe Z spraw stricte technicznych mam 174 cm wzrostu waże 82 kg mam 20 lat, rower będe używał do jazdy głównie asfalt ale czasem tez lesne dróżki, zdecydowany jestem na jakis MTB. Podoba mi się Giant REVEL jednak w sklepie proponuja mi za 2250 ale korbe ma sis i ogolnie osprzet ACERA wiec slabo, moja sugestia najlepiej gdyby byl to rower 2011 wiadomo zawsze troszke tanszy a wiec mozna wyzszy model. Z góry dziękuje
Nevermore Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 http://www.rowerzysta.pl/mtb/rower-gorski-wheeler-pro-59.html#fragment-2 może być?
adriano84 Napisano 30 Czerwca 2012 Napisano 30 Czerwca 2012 ja dziś kupiłem Unibike Viper z 2011 za 1600zł - po rabacie. Patrząc na twoje preferencje (głównie szosa) mogę Ci polecić.
krissek Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 Witam, tak jak w tytule szukam roweru (tym razem podniosłem pułap ceny) Moje wymagania !. Cena maks 2200 zł 2. Hamulce hydrauliczne 3. Musi być nowy 4. Najlepiej wyższe grupy niż Alivio 5. Z znanych girm czyli nie jakis limber czy kand Wiem że mam wysokie wymagania a malo pieniędzy (jednak dla mnie to duża suma) prosiłbym o pomoc w wyborze Najlepiej gdybyście jeszcze od razu polecili sklepy internetowe Z spraw stricte technicznych mam 174 cm wzrostu waże 82 kg mam 20 lat, rower będe używał do jazdy głównie asfalt ale czasem tez lesne dróżki, zdecydowany jestem na jakis MTB. Podoba mi się Giant REVEL jednak w sklepie proponuja mi za 2250 ale korbe ma sis i ogolnie osprzet ACERA wiec slabo, moja sugestia najlepiej gdyby byl to rower 2011 wiadomo zawsze troszke tanszy a wiec mozna wyzszy model. Z góry dziękuje rozważ jeszcze raz swoje założenia po co Ci tarczówki-nie wykorzystasz ich potencjału jeśli nie planujesz jazdy po górach lub w trudnych warunkach,podobnie jeśli chodzi o rodzaj roweru-ja na twoim miejscu celowałbym w jakiegoś crossa -wygodniejsza pozycja,lżejsze prowadzenie może coś takiego: http://www.rowerzysta.pl/cross/rower-krosowy-univega-terreno-400-2010.html#fragment-2
beckhvard Napisano 1 Lipca 2012 Autor Napisano 1 Lipca 2012 rozważ jeszcze raz swoje założenia po co Ci tarczówki-nie wykorzystasz ich potencjału jeśli nie planujesz jazdy po górach lub w trudnych warunkach,podobnie jeśli chodzi o rodzaj roweru-ja na twoim miejscu celowałbym w jakiegoś crossa -wygodniejsza pozycja,lżejsze prowadzenie może coś takiego: Rower krosowy Univega Terreno 400 2010 | Cross | Sklep Rowerzysta.pl rowery Decyzje przemyślałem, i to kilkakrotnie chce i hydraauliki i MTB ot taki kaprys Wheeler wydaje się być ciekawy, zastanawiam się nad levelem a6 z 2011 i levelem a4 z 2012,
dominv8 Napisano 1 Lipca 2012 Napisano 1 Lipca 2012 http://unibike.pl/evolution.html najlepszy wybór w stosunku cena jakość. cena detaliczna 2149 zł. te 49 zł pewnie jeszcze w sklepie utargujesz lub dostaniesz jakieś lampki czy tam licznik gratis.
Mod Team Puklus Napisano 2 Lipca 2012 Mod Team Napisano 2 Lipca 2012 Jeszcze kilka lat temu hydraulika była by po prostu lansem a dziś jest niemal że koniecznością jezeli chcemy wymienić widelec z czasem na coś porządnego ... nie uświadczy wersji z pivotami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.