kubek20 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Witam. Dzisiaj chciałbym się z wami podzielić moją opinią na temat żeli Nutrend Carbosnack. Używałem kilku smaków i uważam, że każdy jest bardzo podobny i to tylko kwestia gustu co kto wybierze. W składzie ma dużo chemii, jednak wynagradza to niska cena ( ok 3,50 zl za żela na allegro). W 1 tubce jest 35 g węglowodanów. Żele trzeba popijać, jednak nie zaklejają. Konsystencja nie jest specjalnie gesta w porównaniu do żeli innych producentów. Ocena: -smak: 4/6 -konsystencja: 4/6 -działanie: 5/6 Żele są warte swojej ceny i są dość dobre, więc polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ja ze swojej strony polecam smak Bitter Lemon. Jest kwaskowaty i pić się po nim nie chce. Żel ma na tyle wodnistą konsystencję, że nie trzeba go popijać. Jeśli chodzi o działanie, to moim zdaniem je spełnia i szybko dostarcza dużej dawki węglowodanów, co potrafi dosłownie postawić na nogi. Chemii ma nie więcej niż pożywienie, które na co dzień konsumujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 18 Września 2012 Udostępnij Napisano 18 Września 2012 a jak mierzycie ten 'poziom chemii' ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saovine Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 Ja nie mierzę poziomi tzw. chemii. Dla mnie istotne jest tylko to, żeby nie było aspartamu albo acesulfamu K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek_wro Napisano 23 Września 2012 Udostępnij Napisano 23 Września 2012 A ja polecam smak zielone jabłuszko. Pychota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.