laciak666 Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Witam, jest to mój pierwszy post na tym forum. Mam takie chciał bym zakupić w Hong Kongu komplet hamulców Bengala Helix 7, oferta jest bardzo korzystna ponieważ kosztują one 125 $ a wysyłka jest za darmo i teraz moje pytanie czy dowalą mi do tego cło + podatek? Nigdy nic nie kupowałem poza granicą Polski i stąd moje pytanie i proszę o wyrozumiałość. Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtasin Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Nie, wartość nie przekracza 150 euro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laciak666 Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dziękuje za szybką odpowiedz! Czyli rozumiem ze cło oraz podatek nie zostanie doliczony do tej przesyłki i państwo się na mnie nie wzbogaci, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.