michcin Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Cześć, poszukuję nakrętki do hamulca z przodu, gdyż po zmianie widelca stara jest za krótka. Najchętniej od kogoś odkupie, bo w rowerowych nie mogłem dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miensny Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ja również takiej nakrętki potrzebuje. Ma ktoś namiar na gdzie można takie coś dostać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tater Napisano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Poszukaj w sklepach żeglarskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miensny Napisano 15 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Poszukaj w sklepach żeglarskich. przeszukałem asortyment 6 sklepów żeglarskich i niestety nie mają takich nakrętek... A może jest ktoś z forum z bydgoszczy lub poznania i byłby skory do pomocy. Znalazłem takie nakretki po 27mm w sklepach cyklotour oraz centrum rowerowe po 26 zł ale za przesyłke liczą sobie po minimum 15 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pangumas Napisano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Mi zostały 4 nakrętki od hamulców Shimano 105. Zobaczę czy mam taką co ma 27mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.