kubek20 Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Witam. Mam propozycję stworzenia nowej części w dziale testy- odżywki na rower. Myślę że ten dział się przyda, bo w "trening rowerowy i zdrowie" często pisane są tematy typu "jaki izotonik kupić" czy "jakie żele najlepsze", a tak te informacje były by w 1 miejscu
Mod Team safian Napisano 28 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 28 Czerwca 2012 W sumie fakt, ogólnie podforum 'Żywienie' mogłoby być przydatne :>
Schwefel Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 Propozycja pozytywnie rozpatrzona Teraz pisać mi tam żeby nie wiało pustką.
Mod Team Lookas 46 Napisano 29 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 29 Czerwca 2012 Pytanie tylko czy to ma być dział z testami czy ogólny bo jeśli testy to raczej za dużo tam działo się nie będzie. - Generalnie nie spowoduje to odciążenia działu treningi i zdrowie. Może zrobić to jako subforum w treningi/zdrowie ?
Mod Team Franio Napisano 8 Sierpnia 2012 Mod Team Napisano 8 Sierpnia 2012 Tutaj przez 2 miesiące cisza, a w nowym dziale o Odżywkach widnieją "aż" 3 tematy. Może zrobić to jako subforum w treningi/zdrowie ? No właśnie. Ja byłbym za
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Września 2012 Mod Team Napisano 5 Września 2012 3 miesiące - 5 postów, kiepska statystyka - przeniosłem zobaczymy czy to pomoże
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.