krycha321 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam, mam prośbę chcę zakupić simeringi do mojego xcm'a gdyż podczas naprawy (nie chciał wogóle chodzić amor) musiałem zdjąć simeringi i jeden był mocno przyssany i podczas ściągania pękł. W mojej miejscowości nie ma dobrego serwisu jest jeden pseudo "serwis" ale tam nie mają i nie chcą zamówić, więc proszę was o link do jakiejś dobrej strony gdzie dostana owe simeringi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Czerwca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Musze cie zmartwić ale nie dostaniesz uszczelek do tego uginacza, a jak byś juz czasem znalazł, ich cena powali cie na kolana, szukaj używanych na allegro, cały amor kupisz taniej od samych uszczelek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzezniol Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Pomierz co masz i szukaj zamienników u dostawców części do skuterów to jedna opcji na stosunkowo tanie uszczelki. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 myślę, że taniej będzie kupić drugi widelec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.