pangumas Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 Przymierzam się do zakupu kół systemowych Shimano WH-RS20. Ma ktoś może te koła w swojej szosówce i może napisać jak się sprawują?
grzegosz Napisano 28 Czerwca 2012 Napisano 28 Czerwca 2012 ja niedługo dosiądę rs10, a podobno różnią się tylko szprychami, więc mogę zdać relację.
pangumas Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Napisano 29 Czerwca 2012 grzegosz racja różnią się tylko szprychami. W WH-RS20 są szprychy aerodynamiczne. Chyba kupię w ciemno, bo potrzebny mi drugi zestaw kół, a na maratony jak znalazł
grzegosz Napisano 29 Czerwca 2012 Napisano 29 Czerwca 2012 w rs10 też są aero tylko rs20 mają lepsze (chyba lepiej cieniowane).
pangumas Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Napisano 30 Czerwca 2012 grzegosz ja się na tych specyfikacji technicznych tyle napatrzyłem w jednych piszą ze WH-RS10 maja szprychy aerodynamiczne, ale tylko tylne koło. Za to w specyfikacji ze strony Shimano nic na ten temat nie jest napisane. Ja koła zamówiłem Padło na WH-RS20 kolor czarny. W poniedziałek powinny być u mnie, więc pewnie we wtorek je przetestuje na trasie. Na początku chciałem wziąć koła WH-RS80 lub WH-6700, ale postanowiłem nie wydawać więcej niż tysiaka. Jeszcze do kół nową kasetkę zamówiłem
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.