mac1ej Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam wszystkich... Mam zamiar kupić rower tylko nie wiem jaki... Rok temu już prosiłem o poradę, ale niestety tak wyszło, że nie kupiłem roweru, bo stan portfela na to nie pozwolił. Mam już prawie 16lat, 177cm wzrostu i ważę 62kg. Na razie pomykam na rowerze jeszcze niestety komunijnym... Tereny po jakich się poruszam to 50% asfalt, 50% las, polne drogi. Zakupu mam dokonać w sobotę, jestem już prawie zdecydowany na Unibike Fusion, ale może w cenie 1500zł i niestety, ani grosza więcej, da radę coś innego kupić ? Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 tu masz używany ale dobry osprzęt : http://tablica.pl/oferta/author-egoist-20-deore-xt-ID1fH33.html#ab46f07e;r:;s: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Widzę, że sprzęt fajny, ale niestety, rower musi być nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beckhvard Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Też jestem na kupnie roweru jednakze ja preferuje uzywki wiec czekam na cos fajnego Tb natomiast proponuje Kross Hexagon V8 http://www.t-bike.pl/rower-kross-hexagon-v8-2011.html jesli sie nie myle sa to juz tarczowki hydrauliczne, na pewno nie jakies swietne ale mialbys rame hampelki w miare noi dosyc fajny design moim skromnym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WEDLOS Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Też jestem na kupnie roweru jednakze ja preferuje uzywki wiec czekam na cos fajnego Tb natomiast proponuje Kross Hexagon V8 Rower Kross 2011 Hexagon V8 jesli sie nie myle sa to juz tarczowki hydrauliczne, na pewno nie jakies swietne ale mialbys rame hampelki w miare noi dosyc fajny design moim skromnym zdaniem. Nie polecaj roweru nie godnego polecenia -.- ... Do 1500zł jest masa lepszych rowerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manstar Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 1100 zł Kands Maestro Najlepszy sprzęt w tej cenie,a nawet lepszy od tych za 1500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 1100 zł Kands Maestro Najlepszy sprzęt w tej cenie,a nawet lepszy od tych za 1500 Dobrze kolego, tylko ja chcę rower MTB... Dzisiaj byłem w jednym ze sklepów rowerowych w moim mieście (inżynieria rowerowa Lublin) i Pan też polecał Unibike, bo w tej cenie ma najlepszy osprzęt. Chyba się na niego zdecyduje tylko szkoda, że nie mieli ich na miejscu, tylko trzeba poczekać te dwa dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beckhvard Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Nie polecaj roweru nie godnego polecenia -.- ... Do 1500zł jest masa lepszych rowerów Heh, drogi kolego polecam to co uwazam godne polecenia, to że Twoim zdaniem to jest bledne trudno jednakże nie potrzebuje Twoich rad żeby cos polecać, każdy niech robi tak jak uwaza za najlepsze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manstar Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Dobrze kolego, tylko ja chcę rower MTB... Dzisiaj byłem w jednym ze sklepów rowerowych w moim mieście (inżynieria rowerowa Lublin) i Pan też polecał Unibike, bo w tej cenie ma najlepszy osprzęt. Chyba się na niego zdecyduje tylko szkoda, że nie mieli ich na miejscu, tylko trzeba poczekać te dwa dni. Jak MTB to Kands 1300 energy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac1ej Napisano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Można zamknąć, kupiłem Level-a A2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WEDLOS Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Heh, drogi kolego polecam to co uwazam godne polecenia, to że Twoim zdaniem to jest bledne trudno jednakże nie potrzebuje Twoich rad żeby cos polecać, każdy niech robi tak jak uwaza za najlepsze Pozdrawiam Zrozumiałbym jakbyś napisał " nie potrzebuje twoich rad żeby wybrać rower " ale problem w tym ,że nie wybierasz roweru sobie tylko koledze z forum więc nie pakujmy go jak to się mówi w malinki ? , pjona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Heh mój wybór roweru na maratony od krossa hexagona x6 po v6 i skończywszy na levelu v2 sie zakończył.Juz mam w planach tiuning wizualny,taki lekki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.