Skocz do zawartości

[do 1500zł] MTB

mac1ej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich...

Mam zamiar kupić rower tylko nie wiem jaki... Rok temu już prosiłem o poradę, ale niestety tak wyszło, że nie kupiłem roweru, bo stan portfela na to nie pozwolił. Mam już prawie 16lat, 177cm wzrostu i ważę 62kg. Na razie pomykam na rowerze jeszcze niestety komunijnym... Tereny po jakich się poruszam to 50% asfalt, 50% las, polne drogi. Zakupu mam dokonać w sobotę, jestem już prawie zdecydowany na Unibike Fusion, ale może w cenie 1500zł i niestety, ani grosza więcej, da radę coś innego kupić ? Bardzo proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

Też jestem na kupnie roweru jednakze ja preferuje uzywki wiec czekam na cos fajnego Tb natomiast proponuje Kross Hexagon V8 http://www.t-bike.pl/rower-kross-hexagon-v8-2011.html jesli sie nie myle sa to juz tarczowki hydrauliczne, na pewno nie jakies swietne ale mialbys rame hampelki w miare noi dosyc fajny design moim skromnym zdaniem.

Też jestem na kupnie roweru jednakze ja preferuje uzywki wiec czekam na cos fajnego Tb natomiast proponuje Kross Hexagon V8 Rower Kross 2011 Hexagon V8 jesli sie nie myle sa to juz tarczowki hydrauliczne, na pewno nie jakies swietne ale mialbys rame hampelki w miare noi dosyc fajny design moim skromnym zdaniem.

Nie polecaj roweru nie godnego polecenia -.- ...

Do 1500zł jest masa lepszych rowerów

1100 zł Kands Maestro Najlepszy sprzęt w tej cenie,a nawet lepszy od tych za 1500

Dobrze kolego, tylko ja chcę rower MTB... Dzisiaj byłem w jednym ze sklepów rowerowych w moim mieście (inżynieria rowerowa Lublin) i Pan też polecał Unibike, bo w tej cenie ma najlepszy osprzęt. Chyba się na niego zdecyduje tylko szkoda, że nie mieli ich na miejscu, tylko trzeba poczekać te dwa dni.

Nie polecaj roweru nie godnego polecenia -.- ...

Do 1500zł jest masa lepszych rowerów

Heh, drogi kolego polecam to co uwazam godne polecenia, to że Twoim zdaniem to jest bledne trudno jednakże nie potrzebuje Twoich rad żeby cos polecać, każdy niech robi tak jak uwaza za najlepsze :) Pozdrawiam

Dobrze kolego, tylko ja chcę rower MTB... Dzisiaj byłem w jednym ze sklepów rowerowych w moim mieście (inżynieria rowerowa Lublin) i Pan też polecał Unibike, bo w tej cenie ma najlepszy osprzęt. Chyba się na niego zdecyduje tylko szkoda, że nie mieli ich na miejscu, tylko trzeba poczekać te dwa dni.

Jak MTB to Kands 1300 energy

Heh, drogi kolego polecam to co uwazam godne polecenia, to że Twoim zdaniem to jest bledne trudno jednakże nie potrzebuje Twoich rad żeby cos polecać, każdy niech robi tak jak uwaza za najlepsze :) Pozdrawiam

Zrozumiałbym jakbyś napisał " nie potrzebuje twoich rad żeby wybrać rower " ale problem w tym ,że nie wybierasz roweru sobie tylko koledze z forum więc nie pakujmy go jak to się mówi w malinki ?

, pjona

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...