Kroma Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Witam, interesuje mnie waga kierownicy Dangerous Mike Marathon XC, wedlug producenta wazy 135gram i kosztuje 69zl, wiec jak dla mnie calkiem milo mial ktos to to na wadze? bo chce wiedziec czy faktycznie tyle wazy... i jeszcze jedno, wie ktos gdzie to mozna kupic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 ... i ja się dołączę: czy ktoś już ją testował? Jak ona się sprawuje w porównaniu z Tiogą Taskforce - równie delikatna? Pozdrówko drążące ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Arnik twierdzil ze duzo sztywniejsza od tiogi ;] teraz zaluje ze tioge kupilem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroma Napisano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Arnik 20:24:28 osobiscie ja wazylem 135g na wadze Arnik 20:24:58 oczywiscei moze byc te 2g w jedna albo w drugą, ale na pewno ponizej 140g to z rozmowy z Arnikiem, wiec juz wszystko wiem. Pod koniec kwietnia sie raczej w taka zaopatrze, wiec dam znac jak ze sztywnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spider Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Kroma jak ją kupisz to wrzuyć na forum jakieś dobre fotki ,chcę zobaczyć "na ile" ona się błyszczy...bo zawsze miałem matową kierę a tą DM mam w planach kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroma Napisano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 to bedzie tak po 24 kwietnia, wiec gdyby mi sie zapomnialo (watpie, ale kto wie) to mnie upomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 28 Marca 2006 Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 Hmmm 135 gram... a jakiej jest dlugosci i jakiej srednicy mocowanie mostka posiada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kroma Napisano 29 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 xsystoff Szerokość: 580mm. Mocowanie: 25,4mm pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobiasz Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 ta kierownica to jest to samo co kalloy (tylko ze kalloy tanszy) wiec po co placic za napis ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolyfer Napisano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Ja mam tego lekkiego Kalloya i real waga to 141 g przy 575 mm długości, a cena 44 zł. Dosyć trwała anoda bo po założeniu i ponownym zdjęciu(po kilku dniach) szpejów z kiery nie było na niej śladów. Tak samo po odkręceniu rogów Ritchey, które trzeba bardzo mocno zacisnąć żeby się nie kręciły nie było śladów ani odkształceń. Kierka jest podwójnie cieniowana z Alu 2014. Ja brałbym Kalloya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.