Skocz do zawartości

Ruda Śląska - Bielsko Biała

man222

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W piątek jade do zakopanego ale ze niechce jechac przez oswiecim, jade przez zywiec i słowacje. tylko niewiem ktoredy dostac sie do bielska. droga krajowa katowice - bielsko odpada ze wzgledu na zakaz jazdy rowerami. moze ktos zna jakąs droge zeby sie bez problemowo dostac do bielska

Napisano

Ja pamiętam, że w drodze do Wisły( dokładnie pod koniec jeziora Goczałkowickiego) jest szlak rowerowy który prowadzi do Bielska. Ogólnie teraz patrząc na mapę to można jechać do Pszczyny terenem, później na tamę do Goczałkowic, a z stamtąd Zabrzeg-Ligota-Mazańcowice-B-B...:)

Napisano
  W dniu 27.06.2012 o 23:26, MlodyBarney napisał:

Ja pamiętam, że w drodze do Wisły( dokładnie pod koniec jeziora Goczałkowickiego) jest szlak rowerowy który prowadzi do Bielska. Ogólnie teraz patrząc na mapę to można jechać do Pszczyny terenem, później na tamę do Goczałkowic, a z stamtąd Zabrzeg-Ligota-Mazańcowice-B-B...:)

jest szlak rowerowy ale jak jechałem 2 lata temu to musiałem sie niezle namęczyc zeby tamtędy przejechac cała trasa zarośnięta wysoką trawą
Napisano
  W dniu 28.06.2012 o 06:32, man222 napisał:

jest szlak rowerowy ale jak jechałem 2 lata temu to musiałem sie niezle namęczyc zeby tamtędy przejechac cała trasa zarośnięta wysoką trawą

http://www.bikemap.net/route/1670271

Od Zapoty Goczałkowickiej masz bezproblemowy przejazd asfaltami do samego Centrum B-Białej wg tej mapki. Jeżdżę tamtędy przynajmniej raz w tyg :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.