Rob94 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Witam! Poszukuję w szybkim tempie bagażnika do mojego roweru górskiego do udźwigu sakiew (długością siegająca od górnej części koła do mniej więcej środka (piasty)). Problem tkwi w tym, że mój rower posiada otwory w górnej częsci widelczyków, jednak w dolnej części już nie Proszę Was o szybką pomoc, ponieważ mam pracę na lipiec związaną z przewożeniem sakiew na rowerze z materiałami promocyjnymi i pilnie potrzebuje bagażnika w tym celu. Zastanawiam się nad opcją bagażnika montowanym na sztyce i nad bagażnikiem montowanym do otwórów na hamulec tarczowy. Więc tak: ->znacie taki bagażnik montowany na dole w otwory przeznaczone na hamulec tarczowy? ->a może znacie inne wyjście w tej sytuacji? Wierzę w Was
wojtasin Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Tak, kup adaptery tubusa/sport arsenal albo zrób je sobie sam.
Rob94 Napisano 30 Czerwca 2012 Autor Napisano 30 Czerwca 2012 Temat zamknięty. Dałem rower do serwisu, za 5 dych mają mi zamontować uchwyt.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.