jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam . Zakupiłem dziś hexagona v6 i nie powiem że nie , całkiem przyjemna maszynka . 1. Pytanie do was czy da się w hexagonie v6 zamontować stopkę- nóżkę ? Pytam ponieważ z jednej strony tarcza a z drugiej kaseta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Da się zamontować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redbull1 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 można bez problemowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 A która podpórka z tej strony http://www.bb-bike.pl/index.php?cPath=23&osCsid=2o96garo85isdmd8ire40860j87ld0fh&sort=2a&page=1 będzie ok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Tak z ciekawości zapytam. A po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Na rowerze jeżdzę ja , ale ojciec się uparł że nóżka musi być bo inaczej porysam chwyty , rower spadnie się obije itp. Ja też jestem przeciwko nóżce ale no nie chce się kłócić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Aha. Pojedziesz na zlot zaliczysz kilka gleb i Tacie będzie zwisała ta nóżka. (bez skojarzeń proszę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 hm zawsze można trochę oszukać i na czas zlotu odkręcić ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 nóżka za bezpieczna w XC nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcingrychtol Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 nóżka za bezpieczna w XC nie jest... Dokładnie. Ja kiedyś odczułem to na własnej skórze. Dosłownie. Powiedz tacie, że jak Ci się stopka otworzy w trakcie jazdy, to rower kupisz nowy, a skóra się będzie musiała zagoić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ej tam bez przesady, jeszcze mi sie nigdy stopka w czasie jazdy, skoku nie otworzyła.... może to kwestia właściwego jej "oporu" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.