Mod Team Puklus Napisano 2 Lipca 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Porwierdzam, shimano, aurigi lubią dostać krwotoku po jakimś czasie o shimano nie słyszałem zeby który dawał plame. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Już mnie hydrauliki nie dotyczą, zdecydowałem się na A2 2011 na v-brake Dzięki za pomoc. A powiedzcie mi jeszcze, które v-brake są lepsze: - Shimano Deore XT BR T780, czy - Avid Single Digit 7 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 ja chciałem na discach ale w krossie dowiedziałem się że nie mają juz rowerków z 2011 więc jedyna szansa ze jakiś sklep w polsce ma zachomikowany ten rowerek,a ja wole na miejscu kupić a2 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Masz niestety rację, już go nie mają Wzamian prawdopodobnie kupię levela a4 http://rowerysektor....6.html?cPath=26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Hehe ile masz wzrostu bo dla mnie ta 20' była by troche za duża też ten rower chciałem,ale jutro/pojutrze kupuje krossa level a2 2012 a w innym sklepie proponowali limbera vx-7 czy jakoś tak za ta sama cene,ale jednak limber ma słabe opinie i wygląd Ja widziałem też a4 na allegro ale tylko 16' rama :/ Nawet u mnie w krossie w mieście jest fajny kompetentny koleś co się zna i powiedział że a2 2012 w czarnym kolorze to dosłownie skarb,mało ich mają jak już prawie wcale ich nie ma w krossie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil13342 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Dobre V-ki nieźle hamują, są praktycznie bezawaryjne no i oczywiście tańsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.