Rowerowy1 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Siemka . Mam pytanie co do tylnego amortyzatora gdyż pierszy raz spotykam sie z takim . Tem amortyzator ma z jednej strony gwint zamiast wejścia na śrube . Sami zobaczcie . Prosze o podanie nazwy tego typu bo nie mogę nigdzie znaleźć takiego. Gdyby ktoś znalazł jakaś oferte tego amora to prosze o link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 to może być dowolny damper, jedynie zmodyfikowany o obejmę na gwincie według prośby producenta ramy. np. Corratec Airtech w poprzednich latach (przed 2010?) takie miał, np. dampery x-fusion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel13 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 ze zdjęcia według mnie mało wynika lecz to chyba rzeczywiście jakaś modyfikacja bo również się z takim czymś nie spotkałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoleK Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 w różnych "pomysłach" konstruktorów występowały już różnie mocowane dampery, niektóre miały na przykład jedną stronę "podwójną" i to rama wchodziła pomiędzy a nie jak w standardzie. nie ma to chyba konkretnej nazwy, jedynie damper jest sprzedawany jako "dedykowany" do ramki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 corratec airtech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.