Skocz do zawartości

[trasy]Którędy z Katowic do Źywca

man222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w piatek wybieram sie na słowacje potrzebuje jakiejs alternatywy do drogi krajowej katowice-pszczyna-bielsko po której nie moźna jechac rowerem.

Witam, robiłem ostatnio podobną trasę na własną rękę do Skoczowa. Na Słowacje przejechac Skoczów i pchać się przez mało uczęszczane przejscie za Dzięgielowem, ze Skoczowa do Żywca już jakąś drogę znajdziesz.

http://www.endomondo.com/workouts/tcQ3cScAuS4

Najlepiej jechać czerwonym szlakiem z Katowic na Pszczynę, Następnie kierować się na Zaporę Jeziora w Goczałkowicach, następnie na zaporze odbijasz kolejno: na Zabrzeg, Ligota, Mazańcowice, Stare Bielsko, Mikuszowice Śląskie, Wilkowice, Łodygowice i dojezdzasz prościutko do Zywca :-)

A tak poza tym na Mapie Google wszystko ładnie jest wyszczególnione wraz z nazwami ulic, z uwzględnieniem opcji trasy pieszej.

Jechałem w zeszły weekend taką trasą do samego Szczyrku na rowerku z tym że ze Starego Bielska kierowałem się na Szczyrk. :)

Pozdrawiam.

Najlepiej jechać czerwonym szlakiem z Katowic na Pszczynę, Następnie kierować się na Zaporę Jeziora w Goczałkowicach, następnie na zaporze odbijasz kolejno: na Zabrzeg, Ligota, Mazańcowice, Stare Bielsko, Mikuszowice Śląskie, Wilkowice, Łodygowice i dojezdzasz prościutko do Zywca :-)

Dokładnie taką trasą pare razy jechałem do Żywca z Katowic :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...