man222 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam w piatek wybieram sie na słowacje potrzebuje jakiejs alternatywy do drogi krajowej katowice-pszczyna-bielsko po której nie moźna jechac rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 podpinam się pod prośbę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rokoski Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam w piatek wybieram sie na słowacje potrzebuje jakiejs alternatywy do drogi krajowej katowice-pszczyna-bielsko po której nie moźna jechac rowerem. Witam, robiłem ostatnio podobną trasę na własną rękę do Skoczowa. Na Słowacje przejechac Skoczów i pchać się przez mało uczęszczane przejscie za Dzięgielowem, ze Skoczowa do Żywca już jakąś drogę znajdziesz. http://www.endomondo.com/workouts/tcQ3cScAuS4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emotive Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Najlepiej jechać czerwonym szlakiem z Katowic na Pszczynę, Następnie kierować się na Zaporę Jeziora w Goczałkowicach, następnie na zaporze odbijasz kolejno: na Zabrzeg, Ligota, Mazańcowice, Stare Bielsko, Mikuszowice Śląskie, Wilkowice, Łodygowice i dojezdzasz prościutko do Zywca :-) A tak poza tym na Mapie Google wszystko ładnie jest wyszczególnione wraz z nazwami ulic, z uwzględnieniem opcji trasy pieszej. Jechałem w zeszły weekend taką trasą do samego Szczyrku na rowerku z tym że ze Starego Bielska kierowałem się na Szczyrk. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Najlepiej jechać czerwonym szlakiem z Katowic na Pszczynę, Następnie kierować się na Zaporę Jeziora w Goczałkowicach, następnie na zaporze odbijasz kolejno: na Zabrzeg, Ligota, Mazańcowice, Stare Bielsko, Mikuszowice Śląskie, Wilkowice, Łodygowice i dojezdzasz prościutko do Zywca :-) Dokładnie taką trasą pare razy jechałem do Żywca z Katowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.