yarr Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 witam ponownie szukam ramy do 1k pln alu hardtail najlepiej ok 16 max 17 cali bo dla niskiej osoby to niby nie problem ale tu zaczynają sie schody powinna miec mocowanie hamulca po wewnętrzej stronie trójkąta tylnego i mocowania do bagażnika ideałem byłby accent peak 29 z tylnimi hakami od accenta nordcap mam nadzieje ze wyrazilem sie jasno pozdrawiam i z gory dzieki za wszelkie podpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ok to inaczaj czy dobrze widze ze wersja V2 one one scandal nie ma juz insertów do montarzu bagażnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Jesli potrzebujesz ramy z otworami pod bagazniki niepokoisz sie o kompatybilnosc z zaciskiem hamulca(czy dlatego poszukujesz czegos z montowaniem "wewnatrz" trojkata?) to moze poszukaj bagaznikow zaprojektowanych z mysla o tarczowkach... Pierwszy lepszy przyklad ktory sam biore pod uwage: POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 albo adapter (patrz alle); lepiej tylko, zeby haki ramy nie mialy zbyt grubych profili (badz o zmiennych grubosciach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 problem roziązał się sam żona kupiał rower w calości niestety trekinng a nie 29er bedzie zalowała ale co zrobić dzięki za wszytkie odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 No cóż, miejmy nadzieję że jednak żałować nie będzie, a ukryta wredna szowinistyczna świnia we mnie wrzeszczy: kobiety znają sie na kupowaniu, owszem, ale torebek i butów POZDRo-:ver p.s.: temat na butelke przy ognisku: "jak to szowinistyczna świnia? Już prędzej szowinistyczny prosiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarr Napisano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 e szczerze mowiąc kupiła dość okazyjnie dobry rower tylko ze zabrała mi fraję jaka bym mial ze składania nastepnego ale co sie odwlecze to nie uciecze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2012 e szczerze mowiąc kupiła dość okazyjnie dobry rower +1 ...a masz racje - teraz mozesz sobie powinszowac siakiegos custom'a POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi