PLMarcinPL Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, zastanawiam się nad kupnem roweru szosowego: Rama CR-MO Długość rurki podsiodłowej ok. 57cm Obręcze 28'' ALU Waga ok. 12kg 12 biegów (2x6) - SACHS HURET COMMANDER Hamulce WEINMANN Dźwignie WEINMANN Piasty Maillard - France Opony CONTINENTAL Sport 1000 Kevlar Mostek ALU SR Kierownica ALU Korba ALU HERCULES Pompka pod kolor Pedały Union Zdjęcie: Cena to 450 złotych, opłaca się?
Gordon91 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Wydaje się być bardzo zadbany mimo,że swoje lata na pewno już ma. Moim zdaniem to powinieneś sprawdzić czy ramy nigdzie nie bierze rdza, czy osprzęt wydaje się działać jak na leży i czy opony nie są sparciałe Jak wszystko jest dobrze,to śmiało możesz brać i cieszyć się z jazdy.
pawel13 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 znaczy jako sezonowy akurat chcesz kolarzówke ? bo ja za tą cene co innego bym wybrał. Rower jest rzeczywiście zadbany jeżeli bardzo ci się podoba i jest 100% sprawny możesz go brać bo cena jest chyba w miarę przyzwoita
PLMarcinPL Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Ogólnie używam roweru górskiego, jednak ostatnio od kolegi pożyczyłem kolarzówkę i podoba mi się jazda na niej ;] Więc szukam jakiejś do kwoty 500 z przesyłką. Szybciej będę w pracy ;] Rowerem górskim jadę 30 minut, mam nadzieję szosówką skrócić ten czas, Dzięki za odpowiedzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.