cu8er Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Witajcie panowie ! Wyszukałem sobie dzisiaj ten oto rower: Cena jaką wołają za niego to 500 zł - Stad moje pytanie, opłaca się go brać ? Poza tym nie wiecie panowie jaka to jest rama i jaki osprzęt tam siedzi ?
Corratec Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 Witajcie panowie ! Wyszukałem sobie dzisiaj ten oto rower: Cena jaką wołają za niego to 500 zł - Stad moje pytanie, opłaca się go brać ? Poza tym nie wiecie panowie jaka to jest rama i jaki osprzęt tam siedzi ? Witam Rower po prostu z niskiej półki, podstawowe komponenty, shimano, rama wg mnie to jakiś niemiec typy mc kenize... A więć zwykły, prosty rower. Czy za 500zł. warto ? dla mnie nie ... ale każdy ma jakieś swoje sugestie i każdy może inaczej go wycenić.
cu8er Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Napisano 27 Czerwca 2012 Witam Rower po prostu z niskiej półki, podstawowe komponenty, shimano, rama wg mnie to jakiś niemiec typy mc kenize... A więć zwykły, prosty rower. Czy za 500zł. warto ? dla mnie nie ... ale każdy ma jakieś swoje sugestie i każdy może inaczej go wycenić. Dzięki wielkie za odpowiedź. Tak właśnie myślałem, bo za cholerę nie mogę skojarzyć co to za rama. Jednak powstrzymuje się od zakupu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.