lukas22 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, 1 osoba nam się wyłamała.. zostało nas 2 więc szukamy kogoś do towarzystwa. Cel: Władysławowo - 13 lipiec o 14 wyjeżdżamy z Rybnika (śląsk). 19 (max) przyjazd na miejsce 2 noce i z powrotem pociągiem. Kontakt PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, 1 osoba nam się wyłamała.. zostało nas 2 więc szukamy kogoś do towarzystwa. Cel: Władysławowo - 13 lipiec o 14 wyjeżdżamy z Rybnika (śląsk). 19 (max) przyjazd na miejsce 2 noce i z powrotem pociągiem. Kontakt PW. Ja wyjeżdżam 14 lipca do Jastrzębiej Góry ... Pierwszy nocleg w Zduńskiej Woli. Startuje z Rudy Śl Napiszcie coś wiecej ile km dziennie, co ze spaniem, jakie rowery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gozdi89 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 No u nas też się ekipa posypała. Miało nas 5 jechać, a zostałem tylko Ja z Kumplem. Niestety nie dopasujemy się do was bo mamy już urlopy pozałatwiane od 28 lipca do 12 sierpnia. W tym czasie chcemy dojechać z Sosnowca do Władysławowa i również wrócić na rowerach jak siły nam na to pozwolą i pogoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas22 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 My wyjeżdzamy 13 po południu, rano jeszcze do pracy i pierwszy nocleg jest planowany za Tarnowskimi Górami. Drugi to wieluń. Dystans dzienny nie więcej niz 115km, u mnie jest problem z kondycją. Rowery crossowe, spanie dziko, ewentualnie pole namiotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man222 Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 My wyjeżdzamy 13 po południu, rano jeszcze do pracy i pierwszy nocleg jest planowany za Tarnowskimi Górami. Drugi to wieluń. Dystans dzienny nie więcej niz 115km, u mnie jest problem z kondycją. Rowery crossowe, spanie dziko, ewentualnie pole namiotowe. moge do was dołączyc w tarnowskich gorach albo gdzies dalej bo ja 13 ide jeszcze do pracy na 22 do 6 i odrazu po startuje. wiec jesli bylibyscie zainteresowani to dajcie jakies namiary na siebie i jesli mozesz to napisz mi wasz wiek no najlepiej na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.