lukas22 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, 1 osoba nam się wyłamała.. zostało nas 2 więc szukamy kogoś do towarzystwa. Cel: Władysławowo - 13 lipiec o 14 wyjeżdżamy z Rybnika (śląsk). 19 (max) przyjazd na miejsce 2 noce i z powrotem pociągiem. Kontakt PW.
man222 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Witam, 1 osoba nam się wyłamała.. zostało nas 2 więc szukamy kogoś do towarzystwa. Cel: Władysławowo - 13 lipiec o 14 wyjeżdżamy z Rybnika (śląsk). 19 (max) przyjazd na miejsce 2 noce i z powrotem pociągiem. Kontakt PW. Ja wyjeżdżam 14 lipca do Jastrzębiej Góry ... Pierwszy nocleg w Zduńskiej Woli. Startuje z Rudy Śl Napiszcie coś wiecej ile km dziennie, co ze spaniem, jakie rowery
gozdi89 Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 No u nas też się ekipa posypała. Miało nas 5 jechać, a zostałem tylko Ja z Kumplem. Niestety nie dopasujemy się do was bo mamy już urlopy pozałatwiane od 28 lipca do 12 sierpnia. W tym czasie chcemy dojechać z Sosnowca do Władysławowa i również wrócić na rowerach jak siły nam na to pozwolą i pogoda.
lukas22 Napisano 27 Czerwca 2012 Autor Napisano 27 Czerwca 2012 My wyjeżdzamy 13 po południu, rano jeszcze do pracy i pierwszy nocleg jest planowany za Tarnowskimi Górami. Drugi to wieluń. Dystans dzienny nie więcej niz 115km, u mnie jest problem z kondycją. Rowery crossowe, spanie dziko, ewentualnie pole namiotowe.
man222 Napisano 27 Czerwca 2012 Napisano 27 Czerwca 2012 My wyjeżdzamy 13 po południu, rano jeszcze do pracy i pierwszy nocleg jest planowany za Tarnowskimi Górami. Drugi to wieluń. Dystans dzienny nie więcej niz 115km, u mnie jest problem z kondycją. Rowery crossowe, spanie dziko, ewentualnie pole namiotowe. moge do was dołączyc w tarnowskich gorach albo gdzies dalej bo ja 13 ide jeszcze do pracy na 22 do 6 i odrazu po startuje. wiec jesli bylibyscie zainteresowani to dajcie jakies namiary na siebie i jesli mozesz to napisz mi wasz wiek no najlepiej na pw
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.