Skocz do zawartości

Wyprawa z Rybnika do Władysławowa.

lukas22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 1 osoba nam się wyłamała.. zostało nas 2 więc szukamy kogoś do towarzystwa.

Cel: Władysławowo - 13 lipiec o 14 wyjeżdżamy z Rybnika (śląsk). 19 (max) przyjazd na miejsce 2 noce i z powrotem pociągiem.

Kontakt PW.

Ja wyjeżdżam 14 lipca do Jastrzębiej Góry ... Pierwszy nocleg w Zduńskiej Woli. Startuje z Rudy Śl

Napiszcie coś wiecej ile km dziennie, co ze spaniem, jakie rowery

No u nas też się ekipa posypała. Miało nas 5 jechać, a zostałem tylko Ja z Kumplem. Niestety nie dopasujemy się do was bo mamy już urlopy pozałatwiane od 28 lipca do 12 sierpnia. W tym czasie chcemy dojechać z Sosnowca do Władysławowa i również wrócić na rowerach jak siły nam na to pozwolą i pogoda.

My wyjeżdzamy 13 po południu, rano jeszcze do pracy i pierwszy nocleg jest planowany za Tarnowskimi Górami. Drugi to wieluń. Dystans dzienny nie więcej niz 115km, u mnie jest problem z kondycją:D.

Rowery crossowe, spanie dziko, ewentualnie pole namiotowe.

My wyjeżdzamy 13 po południu, rano jeszcze do pracy i pierwszy nocleg jest planowany za Tarnowskimi Górami. Drugi to wieluń. Dystans dzienny nie więcej niz 115km, u mnie jest problem z kondycją:D.

Rowery crossowe, spanie dziko, ewentualnie pole namiotowe.

moge do was dołączyc w tarnowskich gorach albo gdzies dalej bo ja 13 ide jeszcze do pracy na 22 do 6 i odrazu po startuje. wiec jesli bylibyscie zainteresowani to dajcie jakies namiary na siebie i jesli mozesz to napisz mi wasz wiek ;) no najlepiej na pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...