Skocz do zawartości

[Amortyzator] Jaki wybrać proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie jak kolega wyżej mówi.

Nie spodziewaj się cudów za 100zł

Co do kół i amorka to w cenie mam to samo ile chciałbyś przeznaczyć.

Nawet mniej.

Niczego na siłę nie wpycham, żeby nie było, jednak za używkę w zadbanym stanie zawsze mniej zapłacisz, a z kolei kilka groszy zaoszczędzisz na inny stuff.

No wiadomo nie oczekuję nic wielkiego po kołach za 100 zł..

Cały czas jeździłem na tych 11 letnich stożkach i nic sie nie skrzywiły, ale piasty są do wyrzucenia ; )

Pod kasetę wolnobieg whatever.. i tak muszę kupić nowe a cena będzie podobna wiec mnie to rybcia ^^

Akurat w koła prędzej inwestował bym większą kasę niż w pedały czy stery. Koła to złożony element, jego serwisowanie w przypadku gdy któraś część ulegnie awarii może być kosztowne np. szybko zajechana piasta i jej wymiana to koszt 50-60 zł (przeszprychowanie) + koszt samej piasty. Ale rób jak uważasz, zawsze możesz wymieniać całe koła.

Akurat w koła prędzej inwestował bym większą kasę niż w pedały czy stery. Koła to złożony element, jego serwisowanie w przypadku gdy któraś część ulegnie awarii może być kosztowne np. szybko zajechana piasta i jej wymiana to koszt 50-60 zł (przeszprychowanie) + koszt samej piasty. Ale rób jak uważasz, zawsze możesz wymieniać całe koła.

Sprawdziłem w zaprzyjaźnionym dobrym serwisie. Piasta 50 + przeplatanie = 90 zł a za 80 mam wzmacniane koło i raczej to wybiorę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...