plmatrix Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Własnie pojawiła się nowa gazetka Lidlowska z tematami rowerowymi. Jest tam dośc fajny (sądząc po wygladzie ) stojak rowerowy w cenie 129zł Jak myslicie - wart jest zainteresowania ?
Garp Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 W dziale Odzież w temacie o Lidlu masz trochę info.
plmatrix Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 W dziale Odzież w temacie o Lidlu masz trochę info. przeciez to nie odzież
maltan Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Też zwróciłem uwagę na ten stojak, wygląda funkcjonalnie, ale co do jakości wykonania i trwałości sprzętu można mieć pewne watpliwości Najlepiej jak wejdzie do sprzedaży skocz do Lidla i obadaj sprzęt organoleptycznie, tylko nie liż
plmatrix Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Też zwróciłem uwagę na ten stojak, wygląda funkcjonalnie, ale co do jakości wykonania i trwałości sprzętu można mieć pewne watpliwości Najlepiej jak wejdzie do sprzedaży skocz do Lidla i obadaj sprzęt organoleptycznie, tylko nie liż zapewne tak zrobie, liczyłem na wypowiedz kogos kto miał doczynienia ze sprzętem technicznym z lidla, sam ma koszulkę, syn ma kask i wykonanie jak i jakość wydają sie ok, więc może i ten stojak będzie dobrym rozwiązaniem ps - lizac raczej nie będe, nastawię sie na macanie
lajtspid Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Ten stojak jest chyba po raz pierwszy w polskiej ofercie, więc ciężko coś o nim powiedzieć. Trzeba poczekać do poniedziałku.
koziakaka Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 przeciez to nie odzież ok, to nie wchodz tam i nie dowiedz sie jakie sa o nim opinie. :facepalm:
Mod Team mrmorty Napisano 26 Czerwca 2012 Mod Team Napisano 26 Czerwca 2012 nie spamować proszę jaśnie państwa!!! Jest temat ofercie rowerowej z Lidla i trzymamy się go. zamykam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.