Skocz do zawartości

[Wycieczki] Parodniwe z Wrocławia dokądkolwiek

deanima

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam współtowarzyszy na wycieczki parodniowe w lipcu i sierpniu.

Spanie pod namiotami na dziko ewentualnie można się zapytać lokalych czy nam na ogrodzie pozwolą rozbić namiot.

Dzienny dystans około 100km, a jeśli w górach to oczywiście mniej.

Proponuję góry izerskie, bory dolnośląskie, nad morze lub bieszczady. Jestem otwarty na wszystkie inne propozycje.

Właściwie to od 1 lipca jestem gotowy do drogi.

Pozdrawiam

Marek

Hej, pierwotnie chciałem napisać w tym temacie, ale nie do końca się to pokrywa, więc napisałem osobny temat, ale tak czy inaczej myślę, że warto by tu podrzucić info.

Szukam kogoś chętnego na ~tygodniową wyprawę po Dolnym Śląsku w terminie mieszczącym się w widełkach 21-29.07

http://www.forumrowerowe.org/topic/116940-wyprawa-dolny-slask-objazdowo-lub-wroclaw-szczecin/

Właśnie wróciłem z wycieczki w góry - wczoraj wyjechałem - dojechałem pod Jelenią górę(kilku km mi brakło) - zaczęły mnie łapać skurcze i musiałem rozbić obóz. Tuż przy drodze za krzakami - spało się dobrze tylko, że koło 3:30 się przebudziłem i wszędzie dookoła słyszałem chrumkanie dzików. Dopiero o 7 sobie poszły i mogłem się spakować.

W pierwszy dzień zrobiłem 105 km(jechałem wiochami nie główną trasą) i byłem po prostu wykończony - jechanie pod górę z tymi tobołami jest po prostu wykańczające. W drugi dzień zrobiłem mniej bo spory kawałek jechałem krajówką na jelenią.

Jeśli chodzi o przygodę to było super, ale więcej bym nie dał rady po górach. Dlatego polecam się na dwudniowe wycieczki po dolnym śląsku - wyjechać, wrócić do domu i jechać znowu za tydzień czy coś.

Istotnym plusem jeszcze jest to że schudłem 3 kg, a że ważę 100 to mi się przyda :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...