Blitzer Napisano 26 Marca 2006 Udostępnij Napisano 26 Marca 2006 Witam! Od razu sie tlumacze... Nie dopisalem sie do innego tematu bo o rekawiczkach tematy sa juz dosc stare i niezbyt aktualne... Znalazlem cos takiego: http://cyklotur.pl/?id=54028 Rekawiczki jak za ta cene sa moim zdaniem wypasione! Wiem ze to prawie nowosc ale moze ktos z Was ich uzywa? Wygladaja dos solidnie... Szukam czegos miekiego, przewiewnego i z frotka. Moze znacie jakas lepsza propozycje do 40zl (chociaz mysle ze lepszych nie bedzie )?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Widze ze nikt nie chce sie poodzielic uwagami... Jestem na nie zdecydowany na 80% jednak glupio tak w ciemno kupowac... Posze o jakies opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Marca 2006 Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 Za takie pieniądze fajne rękawiczki, ja mam tańszy model accenta i jestem z nich zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 27 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 No a jednak... Dzieki thomash! Moze ktos mial do czynienia z accentami z zelem? To naprawdę cos daje czy to tylko sciema? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bubek Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 No wyglądają spoko i cena też do przyjęcia Tylko własnie czy to wogóle fajne to jest ten żel? Ma ktoś takie coś? Mi sie zużyły stare rękawiczki i czas na nowe. Może własnie takie...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziolek Napisano 30 Marca 2006 Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ja mam jakieś tanie rękawiczki accenta, dłonie mi się w nich pocą i rękawiczki później śmierdzą :lol: Te też nie wyglądają na zbyt przewiewne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzer Napisano 30 Marca 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 ciesze sie ze temat odzyl nie musza byc az tak przewiewne bo bede ich uzywal raczej na wiosne/jesien... W lecie gdy jest powyzej 20*C mysle ze nawet najbardziej przewiewne beda przeszkadzaly Czekam z bubkiem na opinie np o zelu i szwach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 31 Marca 2006 Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 Ja mialem accenta model grip, chyba najtańszy, przejechałem w nich 1,5 sezonu po czym kupiłem rękawiczki schimano jakieś drogie i co? szok w porównaniu z tymi tanimi accenta były bardzo niewygodne. Dlatego sprzedałem je kumplowi i kupiłem znowu accenty grip, jak dla mnie bardzo wygodne, po prostu nie czuje że mam coś na dłoniach, a o to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.