Skocz do zawartości

[Amortyzator] Amortyzator na przód, Epicon czy coś innego ?

Rekomendowane odpowiedzi

Pinio46: Epicona z pivotami nie uświadczysz :-)

możesz kopsnąć Raidona (ja już się przymierzam do niego)

Opinie względem Raidona nie są złe - jest różnica do Epicona ale i cena Raidona jest niższa i jest z pivotami.

Jeśli chcesz Epicona... musisz zainwestować w tarczówki... (model Epicona z 2008,2009 się nie opłaci nawet jak ma pivoty).

Ja przewertowałem różne materiały i stawiam na Raidona.

• Mod Team

Anoda to argument? Marcoki mają chromowane ( czy coś w tym stylu) golenie i jakoś nikt tego nie neguje.

Jednak Reason wydaje się być lepszym wyborem- wskazany Raidon ma niezbyt ciekawy system amortyzacji i tłumienia ( obydwa systemy zamknięte w jednym kardridżu) ,któremu brakuje regulacji tłumienia odbicia. Poza tym spotkałem się z sygnałami o nieszczelnosci kardridży w Raidonach X3, co skutkuje utratą ciśnienia powietrza.

Reason ma szerszy zakres regulacji i klasyczny układ amortyzacji i tłumienia z regulacją tłumienia odbicia.

Rozumiem kolejność nie jest dowolna znaczy

Pierwszy Spinner

Drugi Raidon

Jeśli chodzi o stosunek cenny do jakości ?

Wysłane z Ace za pomocą Tapatalka

Napisano · Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Gimbazjada :c
Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Gimbazjada :c

W dupie mam nabijanie postów, a ty, jak udzielasz się na forum, to nie łykaj lsd, mam to badziewie, i to jest moje zdanie poparte doświadczeniem, tak to jest na forach, więcej naganiaczy, niż użytkowników

A jakieś sensowne argumenty czy tylko po prostu nabicie posta? :blink:

Napisano · Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Gimbazjada :c
Ukryte przez safian, 28 Czerwca 2012 - Gimbazjada :c

Nie będę się wdawał w dyskusję z tobą ponieważ nie widzę najmniejszego sensu, a tak przy okazji to uważaj co piszesz i czy aby kogoś nie obrażasz swoimi wypowiedziami, i przydało by się troszkę kultury różni użytkownicy tutaj zaglądają, i nie muszą zaczynać czytania posta od słów, że w dupie masz nabijanie postów.

Więc widzę że jednak nie masz argumentów albo po prostu nie chce ci się pisać. Wiesz nie każdego stać na zakup amortyzatora za np 1500, nawet gdyby było mnie stać, choć nie twierdzę że mnie nie stać, to i tak bym tyle nie dał, ponieważ i tak nie wykorzystałbym go w pełni.

I wypraszam sobie jakieś oskarżenia.

Niejaki "Zielony3" (WARSZAWIAK????) ma całe 17 postów więc... nie ma co zwracać na niego uwagi.

Epicon jest dobry i oferuje sporo jak na amora powietrznego z dolnej półki.

Zawsze jest tak, że jest milion głosów... ale jednak jak jest 60-70% głosów pozytywnych to coś w tym musi być.

Stosunek ceny do jakości jest niezły...

Jak ktoś ma granicę 600-700 zł to Epicon wydaje się wśród wielu amorów najrozsądniejszym rozwiązaniem.

Jak kogoś stać na amora za kwotę ponad 1500 zł to wtedy jest supełnie inna rozmowa... ale wtedy trzeba zastanowić się czy to jest LANS (warszawiak????) czy potrzeba drogiego i dobrego amora (maratończycy itp)...

temat rzeka....

Ee no nic nie wszczynamy(się to tak pisze) :blink: peace&love :D

są jeszcze drake z allegro.

Sam wylicytowałem właśnei za 356zeta ;)

Nowy rocznik epicona pewnie może być lepszy ale od raidona to chyba mimo wszytko lepszy wybór...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...