Piotr321 Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Czy jest gdzieś dostępny do pobrania katalog osprzętu Shimano? Googluje, ale jedyne co udaje mi się znaleźć to sprzęt wędkarski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 bike.shimano.com patrzyłeś? Edit: Link nie chce wejść, więc trzeba kopiować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Patrzyłem, ale tam jest niepełna oferta z raczej reprezentacyjnym osprzętem z najwyższych linii produktowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Nie przesadzałbym z tymi topowymi. Owszem nie jest to pełna oferta, bo brakuje sprzętu poza grupowego (chyba że nie robią już) i najniższych typu Tourney i niżej, ale w porównaniu z polską wersją... Można jeszcze zajrzeć na europejską wersję: http://cycle.shimano-eu.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr321 Napisano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Postanowiłem zapytać u źródła, taką dostałem odpowiedź od Shimano Polska: Witam, katalog techniczny zawierający wszystkie komponenty dostępny jest wyłącznie dla sklepów rowerowych, gdzie polecamy zasięgnąć informacji. Niestety w chwili obecnej wymienione przez Pana grupy nie są opisane na naszej stronie, pracujemy nad jej rozbudową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.