luxus Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 Witam wszystkich, To mój 1 post na forum. Założyłem tutaj konto gdyż planuję budowę swojej wymarzonej szosówki i na pewno będę miał kilka pytań z tym związanych. Rower nie będzie z nastawieniem na wyczyn, raczej ma być to szosówka za rozsądną kaskę na raczej używanych gratach. Obecnie jestem na początkowym etapie = szukanie ramy Dziś na allegro natchnąłem się na ramy Diamant: http://allegro.pl/li...7&us_id=2233198 Czy ktoś miał z tym styczność? Jest się o co licytować czy odpuścić temat na starcie? Ew ile max za nią dać? Co byście ew polecili innego (mogą być konkretne linki lub same nazwy modeli na które warto polować)? 1 warunek: nie chcę stali (mam już w piwnicy Rometa ) mój wzrost: 186 cm moja waga: 95 kg Co do rozmiaru: 60-62cm, koła 28" - czy dobrze dobieram rozmiar do swojego wzrostu? Będę wdzięczny za wszelkie rady. pozdrawiam
luxus Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Ten użytkownik ma 7 różnych ram szosowych do których podałem wspólny link.
grzegosz Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 i niemal wszystkie są uszkodzone Raczej to nie są dobre ramy, jak nie są pęknięte, to są starego typu (większość pod stery 1"). Ja bym się w to nie pchał, lepiej dołożyć do czegoś, co Ci posłuży.
luxus Napisano 26 Czerwca 2012 Autor Napisano 26 Czerwca 2012 Ok, dzięki wielkie za opinie Odpuszczam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.